Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Olimpia – FC Baia Mare în Cupa României la fotbal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Azi, la Satu Mare, de la ora 17.30

 

   Fie că se joacă în Liga a III-a sau a II-a, în Cupa României, sau un amical, un meci FC Olimpia – FC Baia Mare suscită, întotdeauna, pe plan local, un interes deosebit. Rivalitatea dintre cele două echipe este arhicunoscută iar meciurile dintre cele două echipe, cu o istorie de peste 6 decenii, sunt urmărite cu mare interes indiferent unde se joacă.

Un asemenea meci, între Olimpia și FC Maramureș Baia Mare, unul oficial de data aceasta, este programat marți după amiază, cu începere de la ora 17.30,la Satu Mare.Meciul este programat în Cupa României, în a patra etapă a ediției 2012/2013.

Evident, nici nu se poate altfel, jucătorii și antrenorii Olimpiei țintesc victoria și calificarea. Nu va fi ușor, băimărenii având avantajul a două victorii, 1-0 și 3-2, în cele două amicale disputate în timpul verii. Dar meciurile amicale nu seamănă cu cele oficiale, iar de data aceasta lucrurile vor sta altfel pentru că avem convingerea că Olimpia va avea de partea ei și publicul spectator.

În meciul de azi antrenorii Olimpiei vor trimite în teren, probabil, formația standard. Totuși, pentru că la meciurile de Cupă  nu este obligatorie utilizarea cadeților, s-ar putea ca Tiberiu Csik să se gândească la o altă formulă de echipă.

Cât privește echipa băimăreană, prea multe informații nu avem despre aceasta. Din acest motiv vă prezentăm echipa utilizată de antrenori în ultimul meci amical.

Formațiile probabile:

* FC Olimpia: Șuta – Homorozan, Micaș, Iuhas, Glodean, Gavrilescu, Botoș, Marian Pop (Villand), Molnar, Feier, Marinaș

* FC Maramureș: Olaru – Durus, Faye, Hodor, De Rosa – Achim, Urs, Giurgiu, Liutec – Dârle, Deac.

Pentru căla CCAdomnește aceeași secretomanie, nu știm cine va arbitra acest meci. Știm doar că observator FRF este Alexandru Terheș din Oradea, fost jucătorla Baia Mareacum 30 de ani.

Partida va începe la ora 17.30. Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei.


Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns