Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fecioara(21 august - 20 septembrie)
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 31.08

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. E agitație mare în jurul tău, dar tu nu sesizezi alt ceva, decât că nu ai cu cine sta de vorbă. Ai fi vrut să-ți dezbați cu prietenii problemele cu care te confrunți, dar se pare că astăzi toată lumea este prea ocupată cu treburile proprii.

 

TAUR. Sufletul tău era încărcat de emoții și nu știai cum să te eliberezi de stres. Probabil așteptai un răspuns, o confirmare care să-ți alunge temerile, iar aceasta, iată că sosește exact când aveai cea mai mare nevoie de o rază de speranță.

 

GEMENI. Ai o mare bucurie în suflet, ai realizat ceva suprem, dar ți-e puțin cam teamă să o spui în gura mare. Ești cam superstițios și crezi că dacă faci publică o reușită înainte de a fi un fapt bine închegat, ai putea strica tot ce ai înfăptuit.

 

RAC. Mult așteptatele recompense financiare ale unei munci ajung, în sfârșit, la tine. Dacă cineva îți era dator de multă vreme, dacă o sumă promisă tot întârzia, azi va sosi și ori scapi de datorii, ori cumperi un obiect la care visezi demult.

 

LEU. Joci un rol central într-un proiect colectiv, ți se atribuie o putere mai mare de decizie față de colaboratorii tăi. Ești mulțumit să-i vezi pe ceilalți că îți ascultă îndrumările, iar postura de conducător te ajută să-ți pui în valoare calitățile.

 

FECIOARĂ. Ești plin de energie, dornic de fapte mari, dar ceea ce vrei să pornești cu acest entuziasm, nu poți duce la capăt prin forțe proprii. Ai nevoie de cineva, cine să-ți semene, care să depună aceeași energie în ceea ce ai început.

 

BALANȚĂ. Ești mulțumit de perspectivele care se prefigurează, de visele care par să se materializeze din ce în ce mai clar. Optimismul este cheia succesului, iar tu ai crezut permanent că planul pe care ți l-ai construit are sorți de izbândă.

 

SCORPION. Ești la o răscruce de drumuri și trebuie să te decizi ferm pe care din ele vrei să mergi. Nu mai poți tergiversa lucrurile așa, la nesfârșit, trebuie să spui clar și concret ce vrei, care din cele două variante ți se potrivește.

 

SĂGETĂTOR. Joci un rol benefic pentru persoana iubită deoarece reușești să-i domolești nervii și starea irascibilă în care se simte blocat. Îi abați gândul de la problemele sale și reușești, tu știi cum, să îl faci să zâmbească și să uite de probleme.

 

CAPRICORN. Surprizele plăcute apar la drum lung, deci, dacă ai putea pleca într-o călătoriile, ai avea numai de câștigat. Dacă se ivește vreo șansă ieși din localitate, nu sta acasă doar pentru că ai de făcut o serie de munci gospodărești!

 

VĂRSĂTOR. Când revizuești proiectul pe care lucrezi, îți dai seama că mai e drum lung de parcurs până la rezultatele finale. Înarmează-te cu multă răbdare, pentru că lucrurile bune nu se clădesc peste noapte, ci în timp îndelungat.

 

PEȘTI. Dacă vrei un ajutor, nu face doar niște aluzii din care vrei ca alții să se sesizeze și să intervină în favoarea ta. Lasă-ți orgoliile la o parte, spune clar ce dorești și vei descoperi că cele mai bune lucruri se nasc printr-o bună colaborare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 03.11 Ne aflăm în zodia SCORPION

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 25.09 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ