Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Maramureşean prins la furat

Sigla Informatia Zilei
Un tânăr de 19 ani din Maramureş a fost depistat în cursul zilei de miercuri sustrăgând dintr-un magazin din municipiul Satu Mare aparatură electrică în valoare de 600 lei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un tânăr de 19 ani din Maramureş a fost depistat în cursul zilei de miercuri sustrăgând dintr-un magazin din municipiul Satu Mare aparatură electrică în valoare de 600 lei. În urma extinderii cercetărilor în această cauză, poliţiştii de siguranţă publică şi cei de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au stabilit că tânărul, identificat în persoana lui Cristian M., a mai comis alte două infracţiuni de furt din incinta aceluiaşi hypermarket, la începutul acestei luni, când a sustras două memorii hard-disk.

Suspectul este cercetat pentru furt calificat, poliţiştii administrând probe în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CONTROALE LA FRONTIERĂ

Zeci de fapte ilegale depistate

În data de 17.10.2023, prin punctele de frontieră din întreaga ţară, au trecut aproximativ 150.400 de persoane, atât cetăţeni români, cât şi străini, şi peste 43.900 de mijloace de transport, pentru a efectua formalităţile de control la intrare şi ieşire.