Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: Merg la Bruxelles cu un mesaj constructiv

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seara, că va merge luni la Bruxelles cu un “mesaj constructiv” şi că îi va spune preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, că în România nu a avut loc o lovitură de stat iar Executivul se bucură de susţinerea majorităţii parlamentare.

“Şi la Bruxelles opiniile au început să se echilibreze. (…) Eu mâine merg cu ideea de a explica încă o dată că nu a fost niciun fel de lovitură de stat, că 8,5 milioane de români nu dau lovituri de stat, poate le dă Antonescu sau Ponta, dar Parlamentul nu poate da lovituri de stat. Faptul că guvernul actual este unul legitim, cu susţinere în parlament şi susţinere populară, un guvern care foarte probabil îşi va continua mandatul după 9 decembrie şi că toate lucrurile importante pentru Românie, care ţin de fondurile europene, de investiţii, măsurile pe care vrem să le luăm de la 1 ianuarie vizând TVA sunt în ideea unei Românii care să se dezvolte şi care să nu mai fie tratată ca o Cenuşăreasă a UE”, a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.

El şi-a exprimat convingerea că merge la Bruxelles cu un mesaj constructiv şi îşi poate permite să vorbească în numele majorităţi parlamentare. “Sunt convins că merg cu un mesaj constructiv, dar în acelaşi timp voi spune încă o dată că în timp ce preşedintele Băsescu a vorbit în numele domniei sale la Bruxelles, eu îmi pot permite să vorbesc măcar în numele unei majorităţi parlamentare, măcar în numele celor 7,5 milioane de români care au votat la referendum”, a spus Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns