Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Zgonea: Parlamentul va adopta mai multe legi legate de MCV

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Parlamentul urmează să adopte, în cel mult trei săptămâni, prin procedură de urgenţă, mai multe proiecte de lege care fac parte dintr-o strategie mai largă în legătură cu Mecanismul de Cooperare şi Verificare, a anunţat, joi, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Premierul Victor Ponta şi ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, s-au întâlnit, la Parlament, cu reprezentanţii celor două Camere, pentru a discuta o strategie de implementare a Mecanismului de Cooperare şi Verificare, prin adoptarea unor proiecte legislative din domeniul Justiţiei, relateaza Mediafax.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, la finalul întâlnirii de la Palatul Parlamentului, că a fost o întâlnire de lucru privind raportul pe Mecanismul de Cooperare şi Verificare şi căile prin care legislativul poate îmbunătăţi raportul care va fi dat publicităţii în decembrie.

Zgonea a anunţat că toate proiectele legislative vor fi dezbătute în procedură de urgenţă, Camera Deputaţilor fiind cameră decizională în domeniul Justiţiei.

El a mai spus că proiectele vor fi depuse, luni, la Biroul Permanent al Senaului, sub semnătura grupurilor parlamentare PSD, PNL, UNPR şi se speră că vor ajunge la Camera Deputaţilor într-o săptămână, astfel încât adoptarea lor să se facă în maxim trei săptămâni.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns