Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

HOROSCOP Informația Zilei 24.09

Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

BERBEC. Dacă vrei o zi perfectă în tot ce faci, nu sta singur nicio clipă azi. Lucrează împreună cu colegii, ieși la plimbare cu persoana iubită, discută cu partenerul, deoarece reușita zilei se bazează pe ideile comune ale sexelor opuse.

 

TAUR. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, caută să mai câștigi un pic de timp și nu te crampona la prima idee ce-ți trece prin minte. Sfatul unui prieten ar putea să-ți fie de mare folos, deci nu ezita să dezbați subiectul și cu alții.

 

GEMENI. Abia aștepți mijlocul săptămânii, când vei primi un verdict decisiv pentru următoarea etapă a vieții tale. Nu ai prea multe speranțe ca aceasta să-ți aducă schimbarea dorită, dar privind cu optimism, nici situația actuală nu te deranjează.

 

RAC. Ceva îți mai lipsește pentru a duce la îndeplinire un plan pe care ți l-ai propus. Cauți o informație, o soluție mai accesibilă, o sursă suplimentară de fonduri, ceva, ce să-ți ușureze puțin munca și să te ajute să progresezi în plan ierarhic.

 

LEU. Ești persoana care nu se supune prea ușor regulilor dure impuse de cei mai puternici. Chiar dacă, de felul tău, ești un om care își acceptă ușor poziția ierarhică, de data aceasta consideri că ai tot dreptul și competența să dai tu ordin.

 

FECIOARĂ. Ai șansa de a revedea o persoană din copilărie, despre care nu mai știai nimic de ceva vreme sau reiei o relație de prietenie aproape uitată. Te bucură întâlnirea acelei persoane, pe care, poate, la prima vedere nici nu o recunoști.

 

BALANȚĂ. Ești cam îngrijorat de o confruntare profesională pe care trebuie să ți-o asumi cât de curând. De data aceasta, îngrijorarea ta nu este deloc întemeiată, căci ești mai bine pregătit și ai mai multă experiență decât adversarii tăi.

 

SCORPION. Primești o lecție de diplomație de la un prieten. La ieșirile tale agitate îți răspunde pașnic, ca și cum ar înțelege de ce ești nervos. ~ncearcă și tu să discuți mai tolerant și să nu spui vreo două celor care, poate, nici nu merită.

 

SĂGETĂTOR. Trebuie să te apuci de o activitate nouă, care nu va evolua prea repede și îți va arăta rezultatele după un timp îndelungat. Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare pentru că e cale lungă până la roadele acestei munci.

 

CAPRICORN. Pauza pe care o primești azi vine la momentul cel mai potrivit pentru a te relaxa puțin. Dacă tot ai ceva timp liber disponibil, ar trebui să-l folosești pentru lucruri care îți fac plăcere și de care nu te-ai mai putut ocupa demult.

 

VĂRSĂTOR. Intervii destul de tranșant în problema cuiva, ceea ce îl lasă pe celălalt fără replică, dar e bine să fii direct, fără ocolișuri. Diplomația poate fi ea bună, dar îl poate lăsa pe cel în cauză într-o zonă iluzorie din care nu va ieși niciodată.

 

PEȘTI. Te pregătești de o călătorie pe care urmează să o efectuezi peste un anumit timp. Poate vei pleca peste câteva zile, poate peste o săptămână-două, dar trebuie să începi de pe acum să-ți faci planurile, sau să-ți rezervi bilet, sau cazarea.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 19.11 Ne aflăm în zodia SCORION