Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Videanu: Ponta e un personaj politic jalnic

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Democrat-liberalul Adriean Videanu l-a numit, luni, “domnul Bulă” pe premierul Victor Ponta, despre care a spus că este “un personaj politic jalnic”, iar dacă vrea să îl vadă pe “hoţul hoţilor” să se uite în oglindă.

Videanu a precizat, după şedinţa BPN al PDL, că eşecul privatizării Oltchim este rezultatul “incompetenţei” guvernului Ponta şi l-a criticat pe premier, asemănându-l pe acesta cu “un personaj popular, esenţa incapacităţii, şi anume domnul Bulă”.

“Acest personaj politic jalnic care este Victor Ponta, pe care aş vrea să-l asemăn cu un personaj popular, esenţa incapacităţii, şi anume domnul Bulă… Domnul Ponta acţionează în politică şi în actul guvernamental după principiile şi valorile personajului nostru naţional, domnul Bulă”, a arătat Videanu, citat de Mediafax.

El a mai spus despre Victor Ponta că “minte cum respiră” şi este “mitomanul naţional”.

“Acest domn care minte cum respiră a spus că o să facă publice deciziile lui Videanu la Hidroelectrica. Nu a făcut acest lucru. Dacă vrea să vadă hoţul hoţilor, în fiecare dimineaţă, domnul Ponta are şansa să se uite în oglindă “, a mai spus Adriean Videanu.

El a arătat că, în timp ce unii au avut mătuşi, Victor Ponta “are o soacră care e foarte bine ancorată în business”.

“Eu niciodată nu am avut nimic de ascuns legat de business-ul pe care l-am avut. Am fost unul dintre politicienii care am avut totul la vedere”, a adăugat Adriean Videanu.

El a precizat că PDL cere de urgenţă demisia guvernului Ponta pentru a nu continua cu decizii care să distrugă întreaga economie românească.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la începutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că Adriean Videanu, despre care a spus că este “hoţul hoţilor”, încearcă, în înţelegere politică cu Dan Diaconescu, să acopere fraudele făcute de PDL la Oltchim.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns