Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ziua Porţilor Deschise la Schlemmer România

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ziua Portilor Deschise Schlemmer
Ziua Portilor Deschise Schlemmer

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a participat vineri, 5 octombrie la Ziua Porţilor Deschise la Schlemmer România.

Producătorul german de subansamble auto Schlemmer are deschis la Satu Mare o fabrică de producere a sistemelor de protecţie a cablurilor pentru industria auto, investiţia necesară ridicându-se la zece milioane euro.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a declarat faptul că este foarte bucuros să viziteze compania, considerând firma unul dintre investitorii străini serioşi din judeţul Satu Mare. De asemenea a declarat faptul că se bucură de colaborarea dintre firmele române şi firmele germane, numărul lor crescând foarte mult în ultima perioadă. Adrian Ştef a adresat cuvinte de laudă Asociaţiei Economice Româno-Germane pentru Regiunea de Nord Vest pentru activitatea şi implicarea activă în economia judeţului Satu Mare

 

Schlemmer GmbH este unul dintre principalii producători şi distribuitori mondiali de sisteme de protecţie a cablurilor, de Air & Fluid and Mechatronic Systems pentru industria auto, precum şi pentru distribuitorii de sisteme de cabluri din industrie şi comerţ en-gross, în domeniile construcţiilor de maşini şi nave. Schlemmer dispune la nivel mondial de unităţi de producţie în Italia, Spania, Turcia, Maroc, Tunisia, China, Coreea de Sud şi Brazilia, precum şi de o reţea de distribuţie şi societăţi partenere în 26 de ţări.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns