Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Anca Boagiu: Congresul PPE de la Bucureşti s-a încheiat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PDL Anca Boagiu s-a declarat, joi, onorată de faptul că a fost aleasă ca vicepreşedinte al PPE la Congresul care s-a încheiat, menţionând că unul dintre scopurile organizării evenimentului la Bucureşti a fost recredibilizarea României după evenimentele politice din vară.

“Congresul PPE s-a încheiat. Din punctul nostru de vedere, este un moment foarte important pentru România. Spun lucru acesta pentru că scopul nostru a fost şi acela de a recredibiliza România după evenimentele neplăcute care ne-au dus undeva în zona neagră şi de neparteneriat a unora dintre colegii noştrii din România” , a spus Anca Boagiu, într-o declaraţie de presă după alegerea ei în funcţia de vicepreşedinte al PPE.

Boagiu a arătat că cel mai important mesaj primit de la liderii europeni care au participat miercuri şi joi la Bucureşti, la Congresul PPE, este acela că “România este în centrul Europei”, relateaza Mediafax.

Fostul ministru a vorbit despre prezenţa la Bucureşti a celor 16 şefi de state şi de guverne din PPE, menţionând că aceştia reprezintă mai mult de jumătate din membrii Consiliului European.

Boagiu a ţinut să sublinieze că această prezenţă dovedeşte că România este o ţară puternică şi binevenită în UE.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns