Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Andrei Chiliman: Îi cer public lui Crin Antonescu să retragă acuzaţia de ‘trădare’

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, i-a cerut public preşedintelui PNL, Crin Antonescu, să retragă acuzaţia de ”trădare” formulată la adresa sa şi a fostului lider al filialei sector 1 Vlad Moisescu, deşi este convins “că nu o va face”.

 

El a afirmat că pentru liberali această zi este una tristă, pentru că Antonescu a decapitat cea mai puternică filială PNL din ţară, dar a precizat că va rămâne alături de colegii săi din partid pentru a câştiga bătălia electorală împreună cu cei din USL.
“Ne vom implica în campania electorală pentru România şi pentru români”, a spus Chiliman.

În opinia acestuia, “decizia lui Crin Antonescu de decapitare a filialei sectorului 1 este mai mult decât un serviciu de care nu poate beneficia decât Traian Băsescu şi adversarii politici”.
“Din păcate pentru noi toţi ranchiunele personale şi ambiţiile politicianiste meschine ale preşedintelui partidului, ale domnului Crin Antonescu, au lovit din nou şi aceasta înainte de o bătălie politică importantă pe care o avem de purtat împreună cu aliaţii noştri de la PSD”, a adăugat Chiliman.

Potrivit lui Andrei Chiliman, Antonescu şi-a format un reflex, de a acoperi “cu tăceri dezonorante şi cu minciuni sfruntate războiul pe care l-a declarat mai demult filialei sectorului 1”.

El a amintit momentul în care liderul PNL l-a numit, la alegerile interne din filiala sectorului 1, pe Vlad Moisescu “preşedintele meu”.
“Mă întreb când a vorbit Crin Antonescu pe linia adevărului, a bunului simţ şi a convingerilor sale, atunci sau acum, când îl face trădător pe cel pe care l-a propus candidat în anul 2008. (…) Regret că un om care vorbeşte atât de frumos are un caracter atât de urât”, a arătat primarul sectorului 1.

El a afirmat că are datoria faţă de liberali “să nu lase să ajungă la ei minciunile lui Antonescu şi invectivele lui Becali”. AGERPRES

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns