Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)
Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 27.11

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Nu te poţi relaxa, deşi atmosfera nici nu pare tensionată, dar eşti copleşit de griji pe care, altădată, nici nu le-ai fi luat în seamă. Te temi ca nu cumva să faci vreo boacănă, pentru că eşti într-o situaţie pe care nu o poţi controla.

 

TAUR. Lucrezi cu drag, dar enorm de mult la serviciu, şefii au aruncat prea multe pe umerii tăi şi nu vrei să atragi nemulţumirile lor. Faci exces de eforturi, doar pentru a-i satisface, dar ai grijă să nu te laşi exploatat la nesfârşit.

 

GEMENI. Cei din familie sunt mai deschişi la dialog, pentru a duce la capăt un plan comun. Dar realizarea acestui plan are şi un aspect financiar, deci trebuie să vă uniţi cu toţii forţele ca să adunaţi banii necesari şi aşa, sigur veţi reuşi.

 

RAC. Ai motive serioase de bucurie şi, când eşti fericit, simţi nevoia să-ţi împarţi bucuria şi cu alţii. Eşti generos şi faci daruri sau atenţii care să aducă zâmbetul pe chipul celor dragi. Cauţi prin magazine ceva care să-ţi facă ziua perfectă.

 

LEU. Apreciezi mult libertatea de care te poţi bucura astăzi, pentru că eşti lăsat să te mişti în voie, fără să te supui niciunui ordin venit de sus. Eşti propriul tău şef, şi nimic nu te bucură mai mult decât o astfel de poziţie în faţa celorlalţi.

 

FECIOARĂ. Este o zi plină de energie în care eşti în stare de mari reuşite. Va trebui să te implici în tot ce apare, să nu aştepţi să se rezolve de la sine, pentru că eşti cea mai potrivită persoană pentru a aduce echilibrul mai ales în casă.

 

BALANŢĂ. Nu vrei să faci observaţii unor persoane cu care colaborezi în fiecare zi, dar de data aceasta nu ai altă soluţie. Ei nu observă greşelile pe care le fac şi dacă nu le vor remedia din timp, va trebui să suportaţi cu toţii consecinţele.

 

SCORPION. Ulciorul nu merge de multe ori la apă, deci, dacă te simţi vinovat de o greşeală, mai bine grăbeşte-te să o repari acum. Este momentul cel mai potrivit, când poţi remedia orice, fără ca cineva să observe ce s-a întâmplat înainte.

 

SĂGETĂTOR. Îţi aduci aminte de ceva din trecut, pentru că e timpul să foloseşti ceva din lecţiile de atunci. Ţi-e ciudă că nu-ţi poţi reaminti toate informaţiile adunate în timp, deci trebuie să pui mâna pe carte, să-ţi revizuieşti cunoştinţele.

 

CAPRICORN. Ai câteva idei bine gândite, care vor putea duce la un rezultat de valoare. Tot ce ai de făcut e să-ţi faci o echipă competentă care să te ajute eficient la realizarea sa, pentru că doar cu oameni pricepuţi îl vei putea duce la bun sfârşit.

 

VĂRSĂTOR. Ai fi vrut să demarezi o afacere, dar se pare că momentul nu este cel mai prielnic. Chiar dacă ai idei excelente şi nici banii nu constituie o piedică, simţi că ar fi bine să mai stai şi să aştepţi puţin, până când mai afli noi detalii.

 

PEŞTI. Te simţi bine acasă, în mediul tău intim, unde ai alături doar persoane dragi, cu care îţi poţi împărţi oricând şi bucuriile şi necazurile. Atmosfera este plăcută, echilibrată, chiar veselă, iar tu le oferi celor dragi tot ce-ţi stă în putinţă.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 24.06 Ne aflăm în zodia RAC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 24.05 Ne aflăm în zodia GEMENI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 30.05 Ne aflăm în zodia GEMENI