Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Videanu: Candidaţii sunt focusaţi pe campania personala

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Coordonatorul campaniei ARD Adriean Videanu a declarat,  miercuri, în legătură cu aprecierile preşedintelui potrivit cărora în campanie “parcă toţi sunt năuci”, că e greu să se desfăşoare o campanie electorală naţională deoarece sunt alegeri uninominale, iar candidaţii sunt mai focusaţi pe campania personală.

“Atâta timp cât campania este personalizată pe colegii, e greu să ai o campanie electorală naţională. În momentul de faţă, candidaţii care cuprind inclusiv liderii formaţiunilor politice sunt mai mult focusaţi pe ceea ce înseamnă campanie personală în colegiul respectiv”, a explicat Videanu, miercuri, întrebat la o conferinţă de presă în legătură cu declaraţiile lui Traian Băsescu potrivit cărora i se pare că nu e o campanie şi “parcă sunt năuci toţi”.

Videanu a adăugat că ARD a încercat să dea o dimensiune naţională campaniei şi că alianţa are un program foarte serios, cu un buget consolidat anexat.

Întrebat dacă sunt justificate criticile şefului statului, Videanu a spus că preşedintele Traian Băsescu nu a avut toate informaţiile legate de bugetul consolidat pe care ARD îl are şi că şeful statului vrea să ştie exact ce are de gând un prim-ministru să facă cu România.

 

“Domnul preşedinte sigur nu a avut toate informaţiile legate de bugetul consolidat pe care noi îl avem, domnia sa e mult mai precis, vrea să ştie exact ce are de gând primul ministru să facă cu România, cred că este justificat din punctul de vedere al domniei sale”, a adăugat Videanu, citat de Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că i se pare că în campania electorală “toţi sunt năuci” şi că el vede “o avalanşă de contradicţii şi contraziceri între candidaţi”, însă nimeni nu spune ce îi trebuie României.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns