Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: Nu am de gând să-l propun pe Tăriceanu ministru

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că nu are în vedere propunerea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu pentru vreo funcţie ministerială, precizând însă că nu exclude ca o astfel de propunere să apară în discuţiile din interiorul PNL pe subiectul desemnării viitorilor miniştri.

Antonescu a fost întrebat dacă are în vedere susţinerea lui Tăriceanu pentru vreo funcţie ministerială, relateaza Mediafax.

“Eu nu am în vedere o asemenea propunere, ceea ce nu înseamnă că propunerea nu poate să apară în discuţia, dezbaterea şi decizia prin vot care în forurile statutare ale partidului va avea loc, fireşte, în momentul în care vom şti şi vom conveni cu premierul structura Guvernului şi ministerele a căror responsabilitate o asumă PNL. Atât cât estimez eu lucrurile, şi le configurez, le proiectez, nu-l am în vedere pe domnul Tăriceanu pentru o asemenea funcţie”, a spus preşedintele PNL, precizând că este vorba despre poziţia sa, personală.

Preşedintele PNL a amintit că a avut loc o discuţie pe acest subiect la formarea primului Guvern al USL.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Guvernatorul BNR a vorbit în Parlament despre inflație

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a declarat joi, în Comisia Economică din Senat, că speră ca până la finele anului rata inflației să ajungă la 3,5%, acum este de 4,7%. Guvernatorul a mai precizat ca BNR nu are control asupra preţurilor stabilite de Guvern, ci poate interveni pe alte căi. El a explicat şi majorarea dobânzii de politică monetară.