Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)
Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 20.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Simți o oarecare invidie, poate nu chiar răutăcioasă, față de cei care caută cadouri celor dragi. Cineva îți lipsește din peisaj, ți-e dor de el, dar probabil, e prea departe și darul tău nu are cum să ajungă la el, dar în curând îl vei întâlni.

 

TAUR. Mintea îți merge brici și oferi de fiecare dată răspunsuri optime și soluții perfecte la toate problemele zilei. Lumea va aprecia sincer inteligența și atenția ta, deci merită să-ți asumi responsablitatea de a-ți prezenta ideile și celorlalți.

 

GEMENI. Aștepți niște oaspeți, care se pare că vor sosi cu întârziere, deci vei pierde ceva vreme așteptându-i. Vremea, traficul, sau calitatea drumului îi va împiedica să ajungă la timp, dar nu e cazul să-ți faci griji, căci te vor anunța că întârzie.

 

RAC. Încearcă să te oprești un pic din iureșul acestor zile pentru că fără un pic de răgaz nu vei mai rezista prea mult. Ai nevoie de puțină odihnă și de prezența unor persoane dragi cu care să petreci câteva momente plăcute și relaxante.

 

LEU. Norocul poate să apară de unde nici nu te aștepți și se traduce printr-o soluție salvatoare într-o problemă pe care alții nu o pot gestiona. Inspirația de moment contează enorm în cazul de față, pentru că primești din senin o idee excepțională.

 

FECIOARĂ. Ai cam făcut câteva boacăne în ultima perioadă, dar încă nu sunt iremediabile. Au fost mai mult niște neîțelegeri în necunoștință de cauză, pe care, dacă și tu vrei, le vei putea repara cât se poate de simplu, cu o vorbă bună.

 

BALANȚĂ. Mare ațentie cum îți administezi forța astăzi, pentru că ai tendința de a face eforturi care îți dpășesc puterile. Te incadrezi perfect în timp, deci nu e nvoie să te grăbești. Ai posibilitatea să-ți împarți corect capacitatea de muncă.

 

SCORPION. Aștepți cu multă emoție și bucurie, dar poate, și cu un dram de nesiguranță niște evenimente anunțate pentru perioada următoare. Se pare că ești cam nesigur privind primirea pe care o vor avea niște daruri pe care le pregătești.

 

SĂGETĂTOR. Ai atât de multe de făcut încât nu știi cum le vei putea finaliza. Te pregătești de o călătorie, dar până la plecare ai mai avea mult de lucru, trebuie să-ți faci bagajele, cumpărături, și mai intervine câte ceva și în ultimul moment.

 

CAPRICORN. Ești foarte preocupat de un proiect profesional căruia îi acorzi o semnificație specială. Totul depinde de calitățile tale de a-ți exprima opiniile pentru că e un moment când trebuie să pui în balanță ce ai acumulat prin studiile tale.

 

VĂRSĂTOR. Ai prea multe de făcut și, dacă vri să le faci pe toate deodată, nu vei putea duce pe niciuna la îndeplinire. E și normal să fii plin de sarcini în preajma sărbătorilor, dar încearcă să-ți păstrezi calmul și să le iei la rând pe fiecare.

 

PEȘTI. Pentru cei dragi ești dispus de multe sacrificii și nu te gândești la propriile dorințe. Chiar dacă ești obosit, chiar dacă nu mai ai timp pentru tine personal, faci tot ce-ți stă în putință ca toată lumea să se simtă bine de sărbători.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns