Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ardud: Tânăr acuzat de furt calificat

Sigla Informatia Zilei
Un tânăr a furat combustibil dintr-o societate din Ardud. Acum este acuyat de furt calificat.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un tânăr a furat combustibil dintr-o societate din Ardud. Acum este acuzat de furt calificat.

În urma activităţilor desfăşurate de către lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Ardud, s-a reuşit identificarea numitului M. Sergiu de 23 ani din Ardud, care în perioada septembrie –decembrie 2012, pe timp de noapte, a pătruns în repetate rânduri în curtea unei societăţi comerciale din localitate, de unde a sustras cantitatea de aproximativ 750 litri combustibil din autocamioanele parcate. Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Razie pe şoselele din judeţ

Poliţiştii rutieri, aflaţi în serviciul de control şi supraveghere a traficului, au constatat în cursul zilei trecute, pe lângă cele aproape 300 de contravenţii şi comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, întocmind dosare penale pe numele şoferilor ce au încălcat normele rutiere.

Sigla Informatia Zilei

A condus beat

Echipajele rutiere, aflate în exercitarea atribuţiilor de supraveghere şi control al traficului au continuat şi joi, 6 septembrie, acţiunile menite a preveni accidentele grave, soldate cu victime.

Sigla Informatia Zilei

A sustras lemne din pădurea Săcăşeni

Poliţiştii Postului de Poliţie Săcăşeni, acţionând pe linia combaterii infracţionalităţii silvice, au depistat un localnic de 61 de ani, suspectat de furt de material lemnos.