Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: Şi preşedintele şi Guvernul au acţionat legal în legătură cu taxele locale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, că atât Guvernul cât şi preşedintele au acţionat egal şi constituţional în legătură cu OG privind taxele, menţionând că singurul care nu a acţionat astfel este Emil Boc, şi precizând că acordul de coabitare nu va fi rupt.

“Preşedintele a procedat constituţional şi legal promulgând Legea de abilitare vineri. Guvernul a procedat legal şi constituţional, nu putea emite ordonanţe simple până nu avea legea promulgată. Singurul care a  procedat nelegal, neconstituţional şi stupid e domnul Boc, care nu are nicio scuză că nu cunoaşte procedura. El, fiind şi premier, să iasă cu această prostie duminică…Întrebaţi-l pe el de ce nu a înţeles cum se procedează”, a spus Ponta, citat de Medifax.

Solicitat să comenteze faptul că Preşedinţia a solicitat Guvernului să păstreze declaraţiile “în limitele decenţei”, Ponta a răspuns: “Dumnezeule, cu ce am fost indecent?”.

 

Întrebat dacă se va rupe acordul care stabileşte coabitarea, Ponta a răspuns negativ.

Premierul a precizat că nu există neînţelegere sau conflict între Preşedinţie şi Guvern pe această temă. “Nu e niciun fel de neînţelegere sau conflict între Preşedinte şi Guvern. S-a procedat legal, constituţional. (…)  Acuma credeţi că o să rupem un pact de coabitare de la Boc? Nici vorbă, trebuie să fie lucruri mult mai serioase”, a spus Ponta.

El i-a transmis lui Emil Boc să “facă bine” şi să-şi încaseze taxele şi i-a cerut să nu mai fie “ridicol”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns