Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

12 echipe vor participa la Cupa “Crama Schwab” la fotbal juniori

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminică începând cu orele 8.00, va avea loc la Sala de sport a Colegiului Traian Vuia din Satu Mare, Cupa “Crama Schwab” ediția 2013.

Competiția este practic primul antrenament oficial al juniorilor C din judetul Satu Mare dar și pentru alte echipe. Participă jucători născuți în anul 1998 și mai tineri.

Meciurile se vor juca pe un teren redus, pe teren de handbal cu toate că competițiile oficiale la această categorie de vârstă se desfășoară pe teren mare. Dar antrenorii consideră că și acest gen de joc este binevenit și foarte util în procesul de pregătire.

Până în acest meoment, la turneu și-au anunțat participarea 12 echipe. Le prezentăm mai jos: FC Olimpia Satu Mare (antrenori Csik Tiberiu și Ioan Dragomir), CS Primavera Satu Mare, (antrenor Fabian Florin), CS Juniorul Satu Mare alb (antrenor Ioan Donca), CS Juniorul Satu Mare violet, LPS Satu Mare (antrenor Dacian Nastai), Dynamic Baia Mare, Plimob Sighet, Energia Negrești Oas (antrenor Sergiu Stan), Vule Mateszalka, CS Randra Șimleul Silvaniei, (antrenor Vasile Pasca) Victoria Carei (antrenor Zsolt Tabi) și campioana de anul trecut, Salina Ocna Șugatag (antrenor Kemenes Emil).

Organizatorii turneului sunt: Asociația Judeteana de Fotbal Satu Mare, LooPS Satu Mare și CS Juniorul Satu Mare. Sponsorul turneului este Crama Schwab, sponsor care va premia, cu cupe și medalii, echipele clasate pe primele patru locuri. Se vor acorda și premii speciale pentru cel mai bun portar, cel mai complet jucător, golgeterul competiției.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns