Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Lucrările anuale ale Adunării Eparhiale Ortodoxe

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului ne informează că în zilele de 21 -22 ianuarie 2013, la reşedinţa episcopiei din municipiul Baia Mare se vor desfăşura lucrările anuale ale Adunării Eparhiale.

Luni, 21 ianuarie, de la ora 10 va avea loc şedinţa cu protoiereii din cele 8 protopopiate, care vor prezenta rapoartele de activitate pe anul 2012. Marţi, 22 ianuarie, de la ora 8 se va săvârşi Sfânta Liturghie Arhierească de către Preassfinţitul Iustin Sigheteanul, în Paraclisul episcopal, continuată de slujba de Te-Deum. De la ora 10 se vor desfăşura lucrările Adunării Eparhiale în plen, având ca ordine de zi Darea de seamă pe anul 2012, prezentată de toate sectoarele de activitate, şi proiectul de buget pe anul 2013.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS SĂRBĂTOAREA CREȘTINĂ

Sfinţii Arhangheli Mihail, Gabriel şi Rafael

Ziua de 8 noiembrie, în calendarul bizantin este dedicată cinstirii Sfinţilor Arhangheli Mihail, Gabriel şi Rafael.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now