Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Copilul Prinţului William, vedetă înainte de a se naşte

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vestea că Prinţul William şi Ducesa de Cambridge vor deveni părinţi a făcut rapid înconjurul lumii, fiind din cele mai dezbătute subiecte în acest moment. În ultimele două zile presa a bombardat opinia publică cu informaţii despre acest subiect, care a ţinut prima pagină a ziarelor din aproape întreaga lume.

Orice mic detaliu privind sarcina ducesei este vânat, iar speculaţiile privind numele viitorului copil al cuplului regal sunt principalul subiect de discuţie pe reţelele de socializare.

Cel de al treilea monştenitor în ordinea succesiunii la tron a devenit practic unul dintre cei mai faimoşi copii din lume chiar înainte de a se naşte. Anunţul a fost aşteptat cu nerăbdare încă de când cei doi s-au căsătorit anul trecut şi a fost privit cu mare bucurie. Până nu de mult au existat zvonuri conform cărora tânăra ducesă ar avea probleme şi nu poate să rămână însărcinată, dar şi că aceasta ar fi pierdut deja o sarcină. Asupra copilului a existat încă de la căsătorie şi o mare presiune a opiniei publice, care dorea cât mai repede un moştenitor. Dacă ea (Kate), nu va rămâne însărcinată în următoarele nouă luni, va sfida o tradiţie britanică veche de 200 de ani declara atunci Andrew Morton un reputat biograf al familiei britanice.

Un secret deconspirat

Tocmai pentru a evita aceste insistenţe şi presiunea mediatică, Prinţul William şi Kate care este însărcinată în şapte-opt săptămâni au încercat să ţină secretă această sarcină. Potrivit presei britanice chiar şi membri familiei regale, inclusiv Regina şi viitorul bunic Charles au fost informaţi de copil cu mai puţin de o oră înainte ca anunţul să fie făcut public. Prinţul William şi ducesa de Cambridge vroiau să dea familiei fericita veste de Crăciun. Planurile le-au fost date peste cap deoarece Kate s-a simţit rău şi a fost dusă de urgenţă la Spitalul King Edward din Londra. Ducesa a fost internată şi acuza greţuri destul de puternice specifice în primul trimestru al sarcinii. Alteţa Sa Regală trebuia să rămână în spital mai multe zile. Medicii i-au asigurat pe membri familiei regale, care erau îngrijoraţi că starea Ducesei este acum stabilă şi că nu există probleme ce ar putea să o afecteze pe ducesă sau pe copil.

Postul de radio BBS a dat un anunţ în care comunica că popularitatea Casei Regale a sărit în aer după ce se menţinuse la cote joase în mod constant în ultimii 50 de ani. Aceasta a adăugat că reacţia publicului va fi cel mai probabil una fără precedent. Clopotele au sunat în toată Marea Britanie când Regina Victoria l-a născut pe Viitorul Rege Edward al VII-lea. Dar ce se întâmplă acum nici nu se compară. Cred că William şi Kate vor fi asediaţi cu cadouri, jucării şi tot felul de cărţi. Cine profită, casele de pariuri şi comercianţii, iar anunţul a declanşat , o adevărată isterie în presa britanică, iar jurnaliştii şi-au depăşit de multe ori atribuţiile cu subiecte care nu erau deloc potrivite situaţiei. Jurnalişti au ajuns chiar să se întrebe cum ar fi reacţionat Prinţesa Diana, mama Prinţului William.

Marile case de pariuri au profitat de această ocazie pentru a-şi mări veniturile, iar numele care au obţinut cele mai multe scoruri sunt bineînţeles Elisabeth, Diana şi Charles.

S.A.R. Mihai

Secretar AG. Şef Principal (R)

Mureşan Traian

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns