Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ana Holdiş Pop îşi aniversează ziua de naştere

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Binecunoscuta interpretă de muzică populară codrenească Ana Holdiş Pop, adaugă azi încă un fir de trandafir în buchetul vieţii sale.

Alături de ansamblul “Ceatăra” din Carei a înscris în palmaresul profesional o serie de cântece dragi ascultătorilor. Cântăreaţa reuşeşte prin piesele pe care le interpretează să transmită iubitorilor muzicii populare româneşti toată dragostea de care are nevoie un om în momente de melancolie.

Ana Holdiş Pop a participat de-a lungul carierei sale la numeroase festivaluri de gen atât din ţară, cât şi din străinătate. Cântecele sale sunt pentru ascultători aidoma unui balsam tămăduitor. E mereu alături de cei care îi iubesc glasul prin apariţiile pe micul ecran sau prin interpretările difuzate la radio.

La ceas aniversar, familia, prietenii, colegii de trupă şi admiratorii îi doresc multă sănătate, putere de muncă pentru a duce mai departe nestematele folclorului codrenesc. Acestor gâdnuri frumoase li se alătură şi cele ale Informaţiei – Zilei, însoţite de urarea străbună La Mulţi Ani!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns