Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La Carei: concurs regional de recitări ”Mihai Eminescu”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Bogdan Georgescu
Bogdan Georgescu

Direcţia de Cultură şi Sport organizează joi, 31 ianuarie, concursul regional de recitări ”Mihai Eminescu” aflat la cea de a şaptea ediţie. La concurs s-au înscris elevi de la următoarele instituţii de învăţământ: Şcoala Gimnazială nr. 1 Carei, Şcoala Gimnazială nr. 3 Carei, Şcoala Gimnazială Sanislău, Liceul Teoretic Carei, Şcoala Generală Moftin, Şcoala Gimnazială Pişcolt, Liceul Josepus Calasantius şi Grupul Şcolar Tăşnad.

Cei  53 de concurenţi înscrişi în competiţie vor recita câte o poezie la alegere din opera lui Mihai Eminescu, în faţa juriului format din  Sorin Oros – actor, Dorina Nemeş – actor, Adriana Vaida -actor şi Ciprian Bâtea – jurnalist.

Premiile vor consta în diplome şi cărţi oferite de Direcţia de Cultură, Agrotex srl, Ardealul SA şi Unirea 2009 Carei.

Evenimentul începe la ora 18.00 şi va avea loc în Sala Cavalerilor a Castelului Karolyi. Intrarea este liberă şi se va face până cel târziu cu 5 minute de începerea concursului pentru a nu deranja concurenţii.

Comunicatul de mai sus este semnat de Bogdan Georgescu, director al Directiei de Cultura si Sport Carei & Centrul de Promovare a Turismului Cultural.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

ISTORIA ROMANIEI

În 26 ianuarie 2018, Nicolae Ceaușescu ar fi împlinit 100 de ani

Cei care au trăit vremurile regimului comunist condus de Nicolae Ceaușescu își amintesc cu siguranță modul în care era sărbătorită ziua sa de naștere, 26 ianuarie. Anul acesta, ea ar fi dat naștere unor manifestări omagiale uriașe dacă PCR mai era la putere, pentru că se împlinește un secol de la nașterea celui care a fost dictatorul României timp de un sfert de secol.