Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Octavian Apan este noul director al Protecţiei Copilului Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Octavian Apan - noul director al Protectiei Copilului
Octavian Apan – noul director al Protectiei Copilului

Eugenia Ardelean este director general adjunct

Începând de vineri 1 februarie 2013, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare are o nouă conducere. Directorul general al instituţiei este Octavian Apan, director general adjunct este Eugenia Ardelean, care până la finele lunii ianuarie a ocupat funcţia de şef al Centrului maternal Lorena Satu Mare, iar Marcela Pop, care a asigurat interimatul din vara lui 2012 până în prezent a revenit în funcţia de director economic al D.G.A.S.P.C. Satu Mare.

Noul director general de la Protecţia Copilului, Octavian Apan, lucrează în cadrul instituţiei de 15 ani, trecând prin toate fazele din momentul angajării şi fiind de-a lungul timpului şef al mai multor centre şi case de tip familial din judeţ. Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul Universităţii “Babeş Bolyai” Cluj – Napoca, are masterul în Ştiinţe Politice şi e doctorand în comunicare. Octavian Apan este profesor la Filiala Satu Mare a Universităţii Babeş Bolyai Cluj.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Sa nu- viti praea bun domnul director general APAN-OCTAVIAN petru ca in mai multe centre sunt plobleme si uni sefi de centre vin la usa dumnavoastra si bate ca nu este adevarat ce zice beneficarul ca este cu handicap in care si noi suntem la fel ca toti oameni incare beneficiarii sunt pe credinta lui dumnezeu nau mama tata cine sa apara pe ieie
    intocmit de beneficiar Varga-Adrian -CIAPHM -SF-ANA CAREI
    va doresc sarbatorii fericite dgaspc -satu-mare si directorii

Lasă un răspuns