Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Marius Niculae poate ajunge în China

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Marius Niculae a fost, zilele trecute, la un pas de a se transfera în Portugalia, la Sporting Lisabona, însă faptul că evoluase deja pentru două cluburi într-un singur sezon, l-a împiedicat în ultimul moment să ajungă la lusitani.

Totuşi, mutarea sa către un alt club a rămas un caz deschis, în special pentru chinezi, care s-au orientat rapid şi l-au ofertat pe fostul atacant dinamovist. Astfel, vârful moldovenilor este curtat de trei formaţii din China: Beijing Guoan, Shandong Luneng şi Tianjin Teda.
Momentan, atacantul a făcut deplasarea, în zorii acestei dimineţi, cu FC Vaslui, către cantonamentul din Antalya şi urmează ca, în curând, dacă negocierile ajung într-un punct comun, acesta să facă trecerea direct din stagiul din Turcia. Niculae nu se va mai confrunta, însă, cu problema avută cu Sporting şi asta deoarece, în China, campionatul urmează să înceapă la sfârşitul acestei luni.
Viorel Hizo este nemulţumit de modul în care Sânmărtean şi N’Doye s-au prezentat în cantonamentul din Spania şi le-ar fi solicitat şefilor să ia atitudine, ori pentru a-i amenda, ori pentru a-i pedepsi după modelul lui Dani Coman.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns