Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Olimpia – FC Zalău 3-4 (2-0)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Olimpia a întâlnit miercuri, în meci de pregătire pe FC Zalău, o echipa care activează în seria V-a din Liga III-a. Cum în niciunul din cele două oraşe nu există un teren  care să permită disputarea unui meci în condiţii  normale în acest sezon, cele două echipe au fost nevoite să se deplaseze în Ungaria, la  Nyirbator, un oraş care are mai puţin de 15.000 de locuitori.

Dar orăşelul are un teren de dimensiuni normale acoperit cu gazon sintetic care poate găzdui meciuri în orice anotimp. Meciul, unul spectaculos, cu goluri multe, s-a încheiat cu scorul de 4-3 în favoarea echipei din Zalău după ce Olimpia a condus cu 2-0 la pauză.  Sătmărenii au deschis scorul prin Dragoş, care a transformat un penalti şi l-au majorat prin Roghină. După pauză, cei de la FC Zalău au avut o revenire puternică au egalat în zece minute după care au condus cu 3-2. Olimpia a egalat însă rapid, prin Dănilă, gol din careu după un corner, dar pe final zălăuanii au marcat golul victoriei.
* Olimpia: Miron (Ţuţuraş) – Moş, Silaghi, Iuhas, Homorozan, Gavrilescu, Villand, Roghină, Hanus, Marinaş. Dragoş/Kinczel, Glodean, Feier, Dănilă, Botoş, Molnar, Roatiş.
Restul jucătorilor au rămas acasă şi s-au antrenat la Rania. Olimpia va disputa vineri un alt meci amical, la Cluj, cu Sănătatea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns