Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Stolojan: Elita PDL e aceeaşi de pe vremea preşedintelui Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Theodor Stolojan comenteaza delaratiile lui Basescu
Theodor Stolojan comenteaza delaratiile lui Basescu

PDL de azi nu e altul decât PDL care a ajuns la guvernare în două rânduri – în 2005 cu liberalii, în 2009 cu PSD -, e acelaşi partid care a condus campanii electorale, inclusiv de două ori la Preşedinţia României, câştigătoare, e un partid care a avut două dezertări importante – Sorin Frunzăverde şi primarul de la municipiul Slatina, dar în rest e acelaşi partid, a afirmat, joi seara, într-o emisiune la România tv, Theodor Stolojan.
El a susţinut că PDL a suferit “două lovituri puternice la alegerile locale şi la alegerile parlamentare, iar acum trebuie să treacă în poziţia de luptă, să facă ceea ce a mai făcut – să recâştige încrederea oamenilor şi primul pas sunt alegerile pentru conducerea partidului din martie”.

“Elita PDL este aceeaşi elită, cu excepţia lui Sorin Frunzăverde, de pe vremea preşedintelui Traian Băsescu, însă partidul repet a suferit o înfrângere categorică şi nu îţi revii atât de repede. (…) Noi trebuie să reluăm o muncă de la bază, de la comună, ori asta cere timp. Nu se produce nici într-o săptămână, nici într-o lună şi poate nici într-un an de zile”, a arătat Stolojan, citat de Agerpres.

Joi, la Cluj-Napoca, preşedintele Traian Băsescu a declarat că elita PDL este mediocră şi că aşteaptă de la Convenţia Naţională din luna martie o revitalizare a formaţiunii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns