Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta, despre Cezar Preda: Nu ascultaţi toţi proştii

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, solicitarea prim-vicepreşedintelui PDL Cezar Preda ca Parlamentul să adopte o declaraţie referitoare la scandalul diplomatic al steagurilor, premierul spunând că nu trebuie ascultaţi “toţi proştii” şi că ar fi o greşeală ca Preda să fie băgat în seamă.

 

 

Solicitat să comenteze faptul că PDL a cerut convocarea unei şedinţe reunite a Parlamentului român pentru a se discuta pe tema scandalului diplomatic al steagurilor, Ponta a răspuns: “Nu PDL, nu cred. Cred că e Cezar Preda, dar pe Cezar Preda chiar nu trebuie să-l ascultaţi. Nu ascultaţi toţi proştii, totuşi, că nu se poate”.

“Mi-am mai spus părerea despre domnul Cezar Preda, nu mi-am schimbat-o. Vă rog să nu o luaţi ca pe o jignire, dar spune numai prostii. Cred că e o mare greşeală să îl băgăm în seamă”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

PDL va cere Parlamentului să elaboreze o declaraţie prin care să exprime poziţia oficială faţă de arborarea în Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc, potrivit unui anunţ făcut duminică de către prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda.

 

“Vom cere Parlamentului României să elaboreze o declaraţie, prin care să aibă o poziţie oficială în opoziţie cu poziţia Parlamentului ungar”, a declarat Cezar Preda, duminică, într-o conferinţă de presă.

El a explicat că declaraţie, odată adoptată de plenul reunit, va fi adresată Parlamentului ungar.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns