Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Poliţiştii au acţionat în vederea prevenirii infracţiunilor silvice

Sigla Informatia Zilei
În cadrul acţiunile derulate de poliţiştii sătmăreni în cursul zilei de marţi a fost vizată atât combaterea infracţionalităţii silvice, cât şi sancţionarea tuturor acelor manifestări ce contravin normelor de convieţuire socială, tulburând ordinea şi liniştea publică.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Furturile din păduri reprezintă o problemă veche
Furturile din păduri reprezintă o problemă veche

În cadrul acţiunilor derulate de poliţiştii sătmăreni în cursul zilei de marţi a fost vizată atât combaterea infracţionalităţii silvice, cât şi sancţionarea tuturor acelor manifestări ce contravin normelor de convieţuire socială, tulburând ordinea şi liniştea publică.

Pe linia prevenirii furtului de material lemnos au acţionat marţi poliţiştii Secţiei 1 Valea Vinului şi poliţiştii formaţiunii de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti Oaş. Au fost verificate 28 de autoturisme pe DJ 193 şi 193 D, precum şi în zona Luna Şes, de asemenea, au fost legitimate 38 de persoane şi aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1800 lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Doi hoţi de biciclete au fost prinşi de poliţiştii sătmăreni

Două persoane au reclamat luni la Poliţie că le-au fost furate bicicletele, la Tăşnad şi Gherţa Mică. Poliţiştii i-au găsit în scurt timp pe cei doi tineri, de 27 şi 23 de ani, suspecţi în aceste cazuri, reuşind să recupereze şi bicicletele furate, care au ajuns din nou la proprietarii de drept.

Sigla Informatia Zilei

12 infracţiuni au fost constatate în acest sfîrşit de săptămână

În perioada 2 – 4 noiembrie, la nivel naţional, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, au fost intensificate acţiunile specifice ale structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, transporturi, investigaţii criminale, investigare a fraudelor, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi combaterea criminalităţii organizate pentru prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale, în special a celor comise în stradă.