Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Paste carbonara cu bacon afumat

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente necesare:
– 100g unt
– 400g paste
– 200g bacon afumat
– 1 salată verde
– 150ml de smântână
– 200g caşcaval
– sare şi piper alb după gust

Mod de preparare
1.Se pun pastele la fiert în apă cu sare iar după ce au fiert se scot într-o sită şi se trec prin câteva jeturi de apă rece ca să nu se lipească.
2.Separat într-un vas se topeşte untul,se adaugă smântâna şi se condimentează cu sare şi piper după gust. Între timp se dă caşcavalul pe răzătoare separat într-un bol iar apoi se amestecă cu untul şi smântâna la foc mic.
3.Feliile de bacon afumat se pun la prăjit într-o tigaie unsă cu puţin ulei de floarea-soarelui. După ce s-au rumenit pe ambele părţi se scot şi se lasă să curgă.
4.Pastele se amestecă cu sosul carbonara şi cu baconul afumat. După preferinţe se pot orna cu frunze de salată.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Tort cu mere întregi

Tortul cu mere își are originea în bucătăria europeană, în special în Germania și Franța, unde rețetele de torturi cu mere au fost documentate încă din secolul al XVI-lea. Acest desert a fost popularizat datorită combinației sale simple și delicioase de mere, făină și zahăr, fiind adesea asociat cu tradițiile de coacere casnică și cu sărbătorile de toamnă.