Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Pesti (21 februarie - 20 martie)
Pesti (21 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 19.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

 

BERBEC. Pregătește-te pentru un obstacol greu de trecut, mai bine zis, aproape imposibil de înfruntat. Însă, cum tu nu cunoști imposibilul, nu te lași bătut. Vei lupta, și nu degeaba, pentru că, spre surprinderea unora, îți vei atinge scopul.

 

TAUR. Valoarea ta este oarecum contestată de un coleg invidios pe tine, dar nici tu nu ești omul care se lasă doborât prea ușor. Dimpotrivă, când vezi că ai rivali conștientizezi căt ești la fel de valoros și că trebuie să ții la ideile tale.

 

GEMENI. Erai nemulțumit de felul în care evolua o anumită sarcină, dar astăzi primești un impuls nou, care te trimite direct la ținta propusă inițial. Când credeai că nu se mai poate face nimic, primești vestea care-ți redă cheful.

 

RAC. Este o zi riscantă pentru unele planuri, dar tu nu te sperii chiar așa de ușor de riscuri. Rar se poate realiza un venit fără să-ți asumi un risc, iar cu cât riscul este mai mare, de obicei cu atât mai mare este și câștigul.

 

LEU. La serviciu te așteaptă evenimente bune, motivante, care te ajută să mergi mai departe spre un rezultat. Ești susținut de o altă persoană care deține o anumită autoritate, iar alianța cu aceasta este și în avantajul tău.

 

FECIOARĂ. Nu ești mulțumit de ritmul în care evoluează proiectele tale începute și cauți soluție prin care să-i poți accelera. Te încadrezi bine în timp, dar ai fi vrut să le finalizezi înainte de termenul stabilit, pentru că ai face și alt ceva.

 

BALANȚĂ. De dragul celor pe care-i iubești, îți asumi sarcini, uneori chiar peste puterile tale pentru că vrei să îi ajuți. Totuși, nu exagera, împărțiți-vă sarcinile între voi astfel încât fiecare să contribuie cu ceea ce știe mai bine să facă.

 

SCORPION. La serviciu faci parte dintr-o echipă bună, în care colaborarea este excelentă. Te simți bine printre colegi, doar în viața sentimentală ai anumite probleme, sau mai bine zis, se pare că tocmai iubirea e ceea ce lipsește din viața ta.

 

SĂGETĂTOR. Te afli într-un anturaj marcat de consfătuiri și confruntări de idei, poate din cauza unei competiții care se va finaliza cu premiu. Poate e și o motivatțe materială la capăt, de aceea intri și tu în această luptă, în care ți se arată o victorie.

 

CAPRICORN. Vrei să-ți ajuți un coleg aflat în impas, dar te simți oarecum refuzat. Dacă celălalt nu recunoaște că are nevoie de sprijin, intervenția ta este inutilă. Când își va da seama că tu deții cheia problemei, îți va solicita el sprijinul.

 

VĂRSĂTOR. Musafirii sunt bineveniți astăzi, pentru că ușa ta e mereu deschisă pentru oameni simpatici și optimiști. Vestea care sosește azi la tine printr-un mesager tânăr te face fericit și simți nevoia să-ți transmiți bucuria la toată lumea.

 

PEȘTI. Pleci la drum pentru a rezolva multe treburi de serviciu, dar sunt călătorii cu rezultate pe măsura așteptărilor tale. Chiar dacă deplasarea în sine va fi obositoare, te vei intoarce acasă mulțumit, cu sarcina îndeplinită.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 05.02 Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 31.12 Ne aflăm în zodia CAPRICORN