Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informația Zilei 21.03

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Răbdarea ta este pusă la încercare, pentru că trebuie să tot aștepți un răspuns sau sosirea unei persoane de care ți s-a făcut tare dor. Stai ca pe ghimpi, dar poți fi liniștit, petru că astăzi totul se va rezolva, nici nu bănuiești cât de bine.

 

TAUR. Abia aștepți sfârșitul de săptămână, să fi liber și să poți pleca undeva, într-un loc pe care abia apștepți să-l revezi. Nu fi dezamăgit dacă socoteala asta nu-ți iese, căci se pare că astrele, pe săptămâna viitoare îți rezervă o călătorie superbă.

 

GEMENI. Ai foarte mult de lucru, dar niște complimente, care îți vin, poate, chiar pe cale electronică, îți vor fi de mare ajutor moral. Ai vrea să scapi de unele sarcini, dar nu ai prea multe șanse, tocmai de aceea vei decide să-ți iei un concediu.

 

RAC. Ești foarte dedicat treburilor gospodărești astăzi, vrând să dovedești că ești un membru activ al familiei tale. Te preocupă buna funcționare a aparatelor electrocasnice, faci treburile în bucătărie, sau te apuci de curățenie generală.

 

LEU. A sosit vremea unei schimbări majore în carieră, în atitudinea ta față de locul de muncă. Ori trebuie să te mai perfecționezi un pic, printr-un curs de specializare, ori trebuie să-ți alegi o altă profesie care să-ți aducă mai multe satisfacții.

 

FECIOARĂ. Ești copleșit de o serie de probleme cărora nu le mai găsești soluții. Rezolvările vor sosi chiar astăzi, nu va trebui să-ți mai bați capul cu ele, și vor fi chiar mai bune, mult mai eficiente, decât cum ți-ai fi imaginat tu vreodată.

 

BALANȚĂ. Aștepți mai multă implicare în cuplu din partea celuilalt, fiind de părere că tu faci destul de multe prin casă. Ajunge doar să-l motivezi mai mult pe cel drag și va lua și el inițiativa, clădind proiecte care vă vor aduce satisfacții.

 

SCORPION. Este o zi capricioasă, în care toate trec de la o extremă la alta. Dacă dimineața ești sigur că o situație nu se va termina cu bine, primejdiile dispar cât ai bate din palme, sau poate chiar invers, dar aceasta din urmă poți evita.

 

SĂGETĂTOR. Ești în centrul atenției unui grup mai larg de persoane și, de ce nu, te simți bine în această postură de mică vedetă. Ieși în evidență, dar controlează-ți orice atitudine, pentru că lumea te măsoară cu niște ochi foarte critici.

 

CAPRICORN. Relația de cuplu a ajuns într-un punct cam sensibil, pentru că aveți prea multe probleme de rezolvat, iar partenerul tău se concentrează mai mult la muncă decât la tine. Lasă-i timp și problemele se vor rezolva de la sine.

 

VĂRSĂTOR. Ca să poți accepta oferta pe care cineva ți-o transmite, ar trebui mai întâi să pui capăt aici unui proiect care nu se mai termină. Nu le poți face pe amândouă simultan, deci prima dată trebuie să te debarasezi de ceea ce te preocupă.

 

PEȘTI. Banii pe care îi ai la dispoziție pot fi folosiți într-un scop comun alături de un grup mai mare de persoane. Că e vorba de grupul de prieteni pe care vrei să-l inviți la o cafea, sau de familie, gestul tău reflectă cât de generos ești.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 28.09 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ