Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Andreea Paul se delimitează de acuzaţiile formulate de Valer Marian şi contraatacă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Andreea Paul, deputat in Colegiul 1 Oas
Andreea Paul, deputat in Colegiul 1 Oas

“Pentru a restabili adevarul pe marginea declaratiilor calomnioase ale domnului Valer Marian, expert in minciuni si forme fara fond, precizez ca:
1. Proiectele necesare modernizarii Tarii Oasului le-am inclus in zecile de amendamentele la bugetul pentru anul 2013, iar USL le-a respins in bloc. Valer Marian nu a facut exceptie si a votat impotriva Tarii Oasului.
2. Nu renunt si am depus interpelari parlamentare. Gasiti toate detaliile necesare aici: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=280&cam=2&leg=2012.
Cu titlu de exemplu, dupa o saptamana de la semnalarea Guvernului cu privire la traficul si problemele de pe DN19, in lipsa de inspiratie, micul domn Marian reia tema si depune o interpelare similara in numele sau. Presa satmareana este sesizata, dar adevarul nu apare. Dovada este publica, pe site-ul Parlamentului Romaniei.

3. Organizatia de Femei a PDL Satu Mare nu a remis niciun comunicat presei sau vreun mesaj in linie cu cele afirmate de micul domn Marian.

4. Florin Gal nu a fost liderul echipei mele de campanie, ci un sustinator pentru putine zile, pe care l-am rugat sa paraseasca echipa de campanie in clipa in care am aflat de dosarele penale pe care le are pe rol.

5. Recunosc, nu stiam ca domnul Valer Marian vrea sa intre in PDL si ca a inceput sa vorbeasca in numele organizatiilor PDL. Ii spun de pe acum: nu trece de sita etica si a integritatii PDL. Il rog sa nu mai incerce.”

Andreea PAUL

Vicepresedinta PDL,
Deputat de Tara Oasului, Satu Mare
Lector univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Avocaţii Baroului Satu Mare protestează împotriva atitudinii de intimidare a procurorilor

Avocaţii Baroului Satu Mare nu renunţă la protest. Printr-un comunicat remis redacţiei noastre, membrii Consiliului Baroului Satu Mare întrunit în şedinţă extraordinară îşi exprimă surprinderea faţă de lipsa unei reacţii oficiale din partea parchetelor de pe raza judeţului Satu Mare.

Avocaţii sunt cu atât mai surprinşi, cu cât, spun ei, procurorii au înţeles să adopte o atitudine de intimidare faţă de corpul avocaţilor.