Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Festivalul Zamfir, la Braşov

Gheorghe Zamfir
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Gheorghe Zamfir
Gheorghe Zamfir

Uniunea Muzicienilor Interpreți din România, în parteneriat cu Asociația de Tineret Ecou și Centrul de Cultură Arcuș, organizează prima ediție a Festivalului Internațional al Naiului „Gheorghe Zamfir”. Acesta se va desfășura până joi, 25 aprilie, la Sfântu Gheorghe, Arcuș și Brașov.

Festivalul a fost deschis de un recital extraordinar de orgă și nai, susținut, aseară, de Gheorghe Zamfir și Christian Micșunescu la Biserica Romano-Catolică Sf. Petru și Pavel din Brașov. Evenimentele din cadrul festivalului sunt continuate astăzi prin vernisarea Expoziției Zamfir, în cadrul căreia vor fi expuse peste 30 de discuri de aur şi platină, dovadă a milioanelor de albume vândute, precum şi mai multe tablouri şi naiuri de diverse mărimi create de Gheorghe Zamfir.

Cu acest prilej va fi lansat şi volumul ‘Basmele lui Zamfir’, apărut recent la Editura Astra. Mâine, 23 aprilie, va fi susţinut un concert cameral la Centrul de Cultură Arcuș, iar festivalul se va încheia joi, 25 aprilie, cu un concert extraordinar cu taraf.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns