Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Update:O maşină a poliţiei de frontieră a fost implicată într-un accident la Apa

Accident in Satu Mare
Un autoturism al Ministerului Afacerilor Interne a fost implicat într-un accident rutier la Apa. În urmă cu câteva minute, pe raza localităţii Apa, un autoturism MAI a fost implicat într-un accident rutier.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

197810_465769573491616_1157808902_n

Un autoturism al Ministerului Afacerilor Interne a fost implicat într-un accident rutier la Apa. În urmă cu câteva minute, pe raza localităţii Apa, un autoturism MAI a fost implicat într-un accident rutier.

Update: ora 12: 40 Victimei i-a fost efectuat un examen CT, iar până la această oră s-a stabilit că a suferit un traumatism cranio cerebral acut cu pierdere de cunoştinţă. 

ora 12:20 Victima se afla la Spitalul judeţean Satu Mare pentru îngrijiri medicale şi investigaţii. În accident a fost implicat un autoturism Volkswagen, condus de o femeie, şi un Audi, aparţinând Poliţiei de Frontieră.  

Evenimentul rutier s-a petrecut la intersecţia DN 1C cu drumul care duce la balastiera Apa. Şoferiţa a frânat pentru a vira la stânga, iar  conducătorul autoturismului Audi nu a mai putut evita impactul.
În urma loviturii, autoturismul marca VW a fost aruncat pe câmp. Soţul şoferiţei din VW a declarat că în momentul în care a ajuns la locul accidentului, femeia era întinsă pe jos şi se plângea de dureri in zona cervicală. Ea a fost preluata de un echipaj de prim-ajutor si transportata la spital in Satu Mare.

Bărbatul spune că după producerea accidentului nimeni din cealaltă maşină nu s-a interesat de starea de sănătate a soţiei sale.

În schimb, adjunctul Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei spune că după impact s-a dus la şoferiţă să vadă în ce stare este. Apoi a sunat la 112. Acesta susţine ca masina în care se afla era angajată în depasirea autoturismului VW iar soferiţa nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga.

12:10 În urma impactului a  rezultat rănirea unei femeie. Trebuie menţionat faptul că după accident, ocupanţii autoturismului Poliţiei de Frontieră au luat plăcuţele cu numerele de înmatriculare de pe maşină. 

 

Este vorba de un autoturism în care se afla adjunctul şefului Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. Maşina cu numere de înmatriculare MAI a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Maramureş.

Vom reveni cu amânunte.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns