Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Festivalul “Fără Bariere” continuă în sălile Teatrului de Nord

Colaj din "Emigranții" cu Radu Botar și Marian Negrescu
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Colaj din "Emigranții" cu Radu Botar și Marian Negrescu
Colaj din “Emigranții” cu Radu Botar și Marian Negrescu

    Seria de comedii din programul Festivalului “Fără Bariere” a fost întreruptă oportun luni de o dramă veritabilă, chiar dacă nu lipsită de un umor amar. Radu Botar şi Marian Negrescu au oferit un recital actoricesc intens în “Emigranţii” de Slawomir Mrozek, producţie a Teatrului din Tg. Jiu, într-o scenografie deosebită semnată de Klara şi Eliza Labancz şi în regia lui Horaţiu Ioan Apan. La Studio, excelenţii actori orădeni Richard Balint şi Sebastian Lupu au oferit o seară de comedie plină de nerv şi tensiune în spectacolul “1000 de motive să te omor”.

Miercuri sunt programate două spectacole. Primul are loc la ora 18 la Sala Studio, fiind realizat de masteranzii din anul 1 de la secţia maghiară a Universităţii de Arte Târgu Mureş, în regia lui Sebestyen Aba: “Tiramisu” de Joanna Owsianko, povestea unor femei corporatiste care îşi dezvăluie, pe parcurs, fragilitatea.

Seara, la ora 19.30, la Sala Mare, revine în faţa sătmărenilor trupa Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ, abia întoarsă din Polonia unde a prezentat “Herr Paul”. Acum ei vor juca piesa “TAPE” de Stephen Belber, în regia lui Răzvan Muraru, cu Cezar Antal, Dragoş Ionescu, Corina Grigoraş şi Constantin Manole.
Vasile A.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns