Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trei persoane au fost trimise în judecată pentru trafic de droguri

Sigla Informatia Zilei
Ciocan Mugurel Gheorghe (46 ani) Lişcă Vasile (23 ani) şi Racz Andras Karoly (35 ani) au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzaţi de trafic de droguri. Primul termen de judecată a fost fixat pentru 11 iunie.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Traficantii de migranti au fost trimisi in judecata
Traficantii de migranti au fost trimisi in judecata

Ciocan Mugurel Gheorghe (46 ani) Lişcă Vasile (23 ani) şi Racz Andras Karoly (35 ani) au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzaţi de trafic de droguri. Primul termen de judecată a fost fixat pentru 11 iunie.

“Poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, sub directa coordonare a procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au finalizat cercetările în cauza privind destructurarea unei grupări de criminalitate organizată cu preocupări infracţionale pe linia traficului internaţional de droguri de mare risc,” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Procurorii DIICOT au emis rechizitoriul cu propunere de trimitere în judecată a trei dintre membrii grupării: Ciocan Mugurel Gheorghe, Lişcă Vasile şi Racz Andras Karoly.

La finele lunii ianuarie au fost efectuate 7 percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor şi au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere, context în care au fost ridicate 400 pastile MDMA (ecstasy), 1,5 gr. cocaină, 2,2 gr. cannabis, laptop-uri, calculatoare, telefoane mobile, cartele telefonice şi diferite sume de bani.

În cursul investigaţiilor s-a stabilit că suspectul principal, Ciocan Mugurel Gheorghe, despre care existau indicii că deţine, consumă şi oferă spre comercializare droguri de risc şi de mare risc, cannabis, ecstasy şi cocaină, avea legături infracţionale cu un cetăţean olandez, care îi furniza şi expedia, prin intermediul unei firme de curierat, droguri ascunse în colete. În activitatea infracţională a fost cooptat şi Lişcă Vasile din Negreşti Oaş, care, fiind coordonat de Ciocan Mugurel Gheorghe, a avut printre altele, şi sarcina de a expedia în Olanda suma de bani necesară cumpărării drogurilor şi de a prelua coletul la sosire.

Trei dintre membrii grupării au fost reţinuţi la momentul respectiv, pe numele a doi dintre aceştia instanţa emiţând mandate de arestare preventivă, faţă de cel de-al treilea suspect luându-se măsura obligării de a nu părăsi localitatea.

“D.I.I.C.O.T.- B.T. Satu Mare a dispus trimiterea în judecată a celor trei inculpaţi, C.M.G. pentru constituirea unui grup infracţional organizat, cumpărare fără drept de droguri de mare risc, participaţie la introducerea în ţară de droguri de mare risc, V.L. pentru constituirea unui grup infracţional organizat, cumpărare fără drept de droguri de mare risc, participaţie la introducerea în ţară de droguri de mare risc, procurare şi deţinere de droguri de risc şi R.A.K. pentru deţinere de droguri de risc şi mare risc,” mai precizează sursa citată.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns