Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sala de sport a LPS va fi gazda finalei naționale la ONSS la volei fete, licee

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Participă cele mai bune opt echipe din țară

Picture 1Satu Mare va găzdui de joi și până duminică finala națională la volei fete licee din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Competiția, organizată de Inspectoratul Școlar Județean, va avea loc în sala nouă a Liceului cu Program de Sport din strada Ady Endre, dar și în sala Gheorghe Gyurkan. În primă fază se vor alcătui două grupe a câte 4 echipe. LPS Satu Mare își va disputa meciurile în sala LPS. Prima zi, adică joi este rezervată chestiunilor tehnice iar competiția propru zisă se va derula vineri, sâmbătă și duminică.

La startul turneului se vor afla cele mai bune opt echipe din țară la volei fete: Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” București, Colegiul Tehnic “Nicolae Titulescu” Medgidia, Liceul “Mihai Eminescu” Tg. Mureș, LPS Piatra Neamț, Colegiul Național “Mihai Viteazul” Ploiești, Colegiul Național “Iulia Hașdeu” Lugoj, Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea și reprezentanta județului Satu Mare, echipe Liceului cu Program de Sport.

Festivitatea de deschidere va avea loc vineri de la ora 8.30 iar de la ora 9.00 se vor juca meciurile primei etape. În aceiași zi, de la ora 15.00, va avea loc etapa a II-a.

Sâmbătă, între orele 9.00 și 12.00, se vor juca meciurile etapei a II-a, iar după amiaza, de la ora 15.00, sunt programate semifinalele. Duminică, în ultima zi, se vor juca meciurile finale, cu începere de la ora 9.00.

Festivitatea de premiere va avea loc de la ora 13.00.

Vă amintim că LPS Satu Mare, la faza zonală, s-a clasat pe primul loc cu 4 puncte, pe 2 LPS Zalău cu 2 puncte, iar pe 3 Liceul din Ștei cu 0 puncte.

Din echipa sătmăreană fac parte: Patricia Hebe, Nikoleta Pop, Alexandra Mișca, Beata Vaida, Denisa Mocar, Henrietta Adamcsik, Alexandra Molnar și Adriana Matei. Antrenori: Ovidiu Groza și Adrian Pricop.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns