Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu secera

Caldura a mai facut 5 victime in judet
Miercuri seara, pe str. Botizului din municipiu, un bărbat din Turulung a fost atacat cu secerea de un sătmărean. B. Francisc a ajuns la spital cu o tăietură la mâna dreaptă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

smurd-ambulantaMiercuri seara, pe str. Botizului din municipiu, un bărbat din Turulung a fost atacat cu secerea de un sătmărean. B. Francisc a ajuns la spital cu o tăietură la mâna dreaptă.

În data de 19 iunie, ora 19 şi 37 de minute, Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către partea vătămată B. Francisc din comuna Turulung că în jurul orei 19 şi 20 de minute, pe spațiul verde din fața unui bloc de pe strada Botizului din Satu Mare, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat cu o seceră de către D. Vasile de 52 ani din Satu Mare, producându-i o tăietură la mâna dreaptă. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit acte premergătoare față de D. Vasile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, și portul fără drept al obiectelor confecționate pentru tăiere.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Mamă și fiică lovite pe trecerea de pietoni

Joi dimineața, pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare a avut loc un grav accident de circulație. O mamă și fetița ei în vârstă de 4 ani au fost lovite pe trecerea de pietoni.

Polițiștii Biroului Rutier au intervenit imediat la fața locului, constatând că un șofer de 69 de ani, Jozsef P., din Satu Mare, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii. Mama și fiica se aflau pe zebră.