Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Zeci de copii, elevi și studenți au vizitat Consiliul Județean

presedintele Stef impreuna cu copiii de la "Voinicelul" in cabinetul sau
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
presedintele Stef impreuna cu copiii de la "Voinicelul" in cabinetul sau
presedintele Stef impreuna cu copiii de la “Voinicelul” in cabinetul sau

De “Ziua porților deschise”, expun în holul istituției toate instituțiile subordonate

Vineri, 21 iunie, începând cu ora 10, manifestările reunite sub numele de “Zilele județului” au debutat cu cea denumită “Ziua porților deschise”.

În holul insituției, și-au prezentat activitatea cu ajutorul  benerelor, a pliantelor și broșurilor distribuite de angajați ai acestora, toate instituțiile din subordinea Consiliului Județean (CJ) Satu Mare.

Președintele CJ, Adrian Ștef, alături de vicepreședintele Mircea Govor, au rostit câteva fraze de bun venit zecilor de copii, elevi, studenți, cadre didactice și locuitori ai Sătmarului aflați în holul instituției la ora debutului manifestării.

Au participat la acest moment de transparență instituțională care va fi reluat anual după cum a promis președintele Ștef în cuvântul său, grupe de copii de la Grădinița “Voinicelul”, elevi de la școli, colegii și licee sătmărene, studenți ai universităților “Vasile Goldiș”, “Babeș Bolyai” și Universității Tehnice Cluj Napoca” (UTCN). Dintre parlamentarii sătmăeni i-am remarcat doar pe cei doi ai UDMR, Erdei D. Istvan și Kereskenyi Gabor.

Toți cei prezenți au vizitat până la ora 14 cât au durat “porțile deschise”, instituția, birourile președintelui, precum și sălile de ședințe.

 

Corul elevilor de la Liceul “N. Steinhardt” a cântat Imnul de stat

 

Manifestările au început cu Imnul de stat al României, cântat de un cor format din elevi ai Liceului teologic ortodox “N. Steinhardt”.

Instituțiile subordonate consiliului care au avut standuri de prezentare sunt< *Muzeul Judeţean>  *Biblioteca Judeţeană> *Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale> *Şcoala de Arte> *Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului> *Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă – Şcoala Specială nr.1> *Grupul Şcolar Simion Bărnuţiu Carei>

*R.A. Aeroportul internațional> *Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor> *Serviciul Public de Editare a Monitorului Oficial al Judeţului> *S.C. Palat Jud. S.R.L>  *Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională< *Camera de Consultanţă Agricolă> * Spitalul Judeţean de Urgență> *Spitalul Orăşenesc Negrești Oaș> *Spitalul de Pneumoftiziologie> și *Serviciul Public de Administrare a Sistemului Integrat de Management al Deşeurilor.

 

Copiii și elevii s-au fotografiat cu președintele și în biroul acestuia

 

După deschiderea oficială a manifestării, președintele Ștef și vicepreședintele Govor au intrat în birourile dânșilor și și-au așteptat vizitatorii.

Președintele Ștef a invitat câte o grupă de copii și elevi în cabinetul său și le-a explicat ce face acolo și cu ce se ocupă colaboratorii săi. Au vizitat cabinetul președintelui copiii de la “Voinicelul”, elevii de la școlile generale din oraș, printre care și cea din cartierul Sătmărel,  dar și băieții din corul Liceului teologic.

Mulți copii și elevi s-au pozat cu președintele fie în fața cabinetului, fie în cabinet, iar cei mai”curajoși”, s-au pozat în fotoliul acestuia în care s-au așezat cu dezinvoltură.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

PDL Satu Mare va protesta în faţa Prefecturii

Marţi, de la ora 16, PDL Satu Mare organizează un miting de protest în faţa Prefecturii Satu Mare, la care sunt aşteptaţi toţi sătmărenii nemulţumiţi de guvernarea USL, anunţul a fost făcut luni, 25 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute de Andreea Paul şi Petre Mureşan.

La întâlnirea cu jurnaliştii, Andreea Paul – deputat PDL de Satu Mare şi Petre Mureşean – preşedintele PDL Satu Mare au abordat teme de interes local dar şi naţional.