Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Rac(21 iunie - 20 iulie)
Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informația Zilei 08.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Rămâi pe loc, nu pleca nicăieri, pentru că azi trece un pericol prin calea ta pe care îl poți evita ușor dacă nu pleci la drum lung. Dacă totuși este neapărat nevoie să pornești acum undeva, odihnește-te înainte și fii vigilent în trafic.

 

TAUR. Ești fericit, ți se citește entuziasmul pe chip pentru că se prefigurează un eveniment superb în perspectivă. Ai vrea să devină mai repede realitate, de aceea pui mult suflet în pregătirea sa, cu speranța să ajungi imediat la ținta propusă.

 

GEMENI. Mai bine nu zici nimic dacă vezi că se agită spiritele în jurul tău, iar tăcerea se va dovedi a fi cea mai înțeleaptă reacție. Atunci când tu nu ești vizat sub nicio formă de discuția care se iscă, nu ai niciun motiv să-ți aprinzi paie în cap.

 

RAC. Armonia care se instalase într-un anumit colectiv este dată peste cap de apariția unui musafir neanunțat. Îți dai seama că nu e compatibil deloc cu tine și cu colegii tăi, dar dacă nu-i acordați prea multă atenție, va pleca de bună voie.

 

LEU. Ai mari rețineri înaintea unei acțiuni, de parcă ai presimți că nu este momentul cel mai potrivit pentru a-i da startul. Se știe că de obicei intuiția ta nu se înșeală, deci ține cont de semnale și dacă există posibilitatea, mai bine amână.

 

FECIOARĂ. Nu dezvolta contradicțiile care stau gata-gata să izbucnească, pentru că pot declanșa mari conflicte. Tu ești o fire echilibrată, deci dacă îi îndemni pe cei din anturaj spre o reconciliere, divergența se va aplana fără supărări.

 

BALANȚĂ. Sănătatea, sau poate vremea îți provoacă o stare de moleșeală, de simți că nu poți sta în picioare. În mod normal nu te afectează nici canicula, nici gerul, nici fronturile atmosferice, dar astăzi ai fi în stare să dormi toată ziua.

 

SCORPION. Vei pleca la drum, însă nu pentru că așa ți-ai fi planificat tu, ci pentru că așa impune situația. E nevoie de tine undeva la o oarecare distanță de casă, pentru a rezolva o problemă sau pleci în delegație în interes de serviciu.

 

SĂGETĂTOR. Ți-e dor de cineva, dar distanța vă desparte, iar tot ce poți face e să-ți domolești dorul stând ore în șir la telefon. Cu ceva noroc, se poate ivi șansa de a pleca la drum sau de a primi vizita acelei persoane, însă nu tocmai acum.

 

CAPRICORN. Joci un rol central în activitățile profesionale ale acestei zile, iar lumea este atentă la deciziile tale. Ai pe umeri o mare responsabilitate, tocmai de aceea nu ai voie să greșești, ci să respecți întocmai regulile ce se impun.

 

VĂRSĂTOR. Nu te grăbi să ajungi prea repede la rezultatele pe care ți le-ai propus, pentru că e cale lungă până la final. Te implici într-un proiect colectiv în care joci un rol central și vei fi foarte mulțumit de felul în care se evoluează lucrurile.

 

PEȘTI. Ești atras spre flirt și aventură, nu inspiri prea multă încredere astăzi și te cam joci cu sentimentele partenerului. Te simți ca în vacanță, lipsit de griji și vei reuși astfel să descoperi în jurul tău numai lucrurile frumoase ale vieții.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 28.08 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 12.09 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 26.06 Ne aflăm în zodia RAC