Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Absolvenţii au trecut şi de ultima probă de bacalaureat

Absolventi la bacalaureat
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Absolventi la bacalaureat
Absolventi la bacalaureat

Patru candidaţi din Negreşti au fost eliminaţi pentru că aveau telefoane la ei

2443 elevi sătmăreni au susţinut ieri, 5 iulie, ultima probă a examenului de bacalaureat la proba scrisă obligatorie a profilului, dintre cei 2565 de candidaţi înscrişi.

Candidaţii au avut posibilitatea de a alege una dintre următoarele materii:  Biologie, Chimie, Economie, Filosofie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică, Psihologie, Sociologie.

Pentru proba de Biologie/Anatomie s-au înscris 918 candidaţi şi s-au prezentat 864, dintre care 4 elevi au fost eliminaţi.

Pentru proba de chimie s-au înscris 197 de candidaţi şi s-au prezentat 186.

Pentru proba de fizică s-au înscris 140 de candidaţi şi s-au prezentat 125.

La proba de geografie, dintre cei 1057 de înscrişi toţi au fost prezenţi. La fel au stat lucrurile şi la informatică în ceea ce priveşte prezenţa candidaţilor. Din cei 144 de elevi înscrişi, toţi s-au prezentat.

Un număr de 109 liceeni au ales să dea bacalaureatul din ştiinţele socio-umane. S-au prezentat la examen 105.

Nici ultima zi a bacalaureatului nu a fost lipsită de incidente. Patru candidaţi din centrul de examen de la Liceul Teoretic Negreşti Oaş au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă, deoarece au fost prinşi cu telefoanele asupra lor în sala de examen. În acest caz notele obţinute la celelalte materii din această sesiune de bacalaureat se anulează, deşi, după cum susţin absolvenţii, telefoanele lor au fost închise şi nu au fost utilizate. În plus, aceşti elevi şi-au pierdut dreptul la sesiunea bacalaureatului din septembrie anul acesta, ei vor avea dreptul la susţinerea tuturor examenelor doar anul viitor.

 

Elevii spun că nu au fost probe dificile

 

Probele nu au fost dificile, sunt de părere elevii sătmăreni.

 

Afişarea rezultatelor va avea loc în data de 8 iulie până la ora 12. Tot în data de 8 iulie se vor putea depune contestaţiile între orele 12-16.

Mai multe în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns