Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Rac(21 iunie - 20 iulie)
Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informația Zilei 13.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Este o zi atât de bună, încât ar fi greu de prezis în ce planuri vei întâlni succesul. Poate la serviciu, poate în iubire, dar succesul zilei depinde de îndrăzneala ta, de încrederea ta în forţele proprii şi gândirea pozitivă de care dai dovadă.

 

TAUR. Ai noroc în discuţiile în contradictoriu. Chiar dacă toţi se aliază împotriva ta şi crezi că nu ai nicio şansă să câştigi în faţa lor, cu puțină diplomație găseşti la momentul potrivit argumentul pe care toți o vor accepta pentru a ieşi victorios.

 

GEMENI. Ţi-e gândul numai la distracţie, la vacanţă, la unele evenimente din perioada imediat următoare. Viitorul te încântă, te entuziasmează şi te simţi bine numai când te gândeşti la ceea ce urmează, la concediul de care vei avea parte.

 

RAC. Intervenţia ta este de bun augur în orice acţiune ce necesită analiză, tragerea unor concluzii sau împăcarea unor tabere adverse. Tu priveşti lucrurile imparţial, de pe margine, şi poţi oferi o soluţie de mijloc, căci pe tine nu te afectează.

 

LEU. Eşti cam strâmtorat cu banii. Ți se oferă șansa unor afaceri, dar nu ai destui bani la dispoziţie. Ai tu o sumă adunată în rezervă, însă nu vrei să te atingi de ea, are altă destinație, cel mai probabil, vrei și tu să mergi undeva în concediu.

 

FECIOARĂ. Eşti pe drumuri toată ziua, trebuie să ajungi la timp în destinaţii diferite, de aceea cel mai intens te preocupă ceasul şi maşina. Aflându-te la volan, trebuie sa te concentrezi bine, deoarece drumurile lungi te-ar putea obosi.

 

BALANȚĂ. Afli veşti de la distanță, despre prieteni, sau rude care trăiesc undeva departe de tine. Poate, cineva își anunță vizita, vrea să te vadă, dar și ție ți se face dor de acea, sau poate chiar acele persoane și dacă nu vin ei la tine, pleci tu încolo.

 

SCORPION. Iei legătura cu persoane importante, de la care aştepţi o soluţie la un pproiect care s-a împotmolit. Dacă urmezi un curs, acumulezi experienţă din ce în ce mai solidă în domeniu. Ceea ce înveţi acum te duce spre apogeul carierei tale.

 

SĂGETĂTOR. Conflictele dintre generaţii pot izbucni din orice fleac. Avantajul celor mai tineri este că au tonul mai ridicat şi se fac auziţi, iar cei mai în vârstă tind să dea înapoi, totuși, cei care par să aibă câștig de cauză vor ieși în pierdere.

 

CAPRICORN. Intri în contact cu persoane noi, tocmai de aceea îţi alegi cu atenţie cuvintele. Ai ocazia să îţi faci noi prieteni şi să arăţi lumii cine eşti. Faima ţi se întinde din vorbă în vorbă şi se poate afla de tine chiar și în cercuri înalte.

 

VĂRSĂTOR. Nu te înţelegi cu colegii cu care înainte cooperai mult mai uşor, de parcă gândeaţi la fel. E normal să mai apară și astfel de conflicte, dar norocul tău e că te menţii pe o poziţie detaşată şi nu pui la suflet divergenţele ce se ivesc.

 

PEȘTI. Vei avea de făcut o deplasare în interes de serviciu, trimis de şefi, sau impus de situație. La destinaţie te va aştepta o confruntare intelectuală dificilă: un interviu, o conferinţă, un examen de care depinde cariera ta. Vei face faţă cu brio.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 17.03 Ne aflăm în zodia PEŞTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 17.10 Ne aflăm în zodia BALANŢĂ