Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Leu (21 iulie - 20 august)
Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 25.07

Ne aflăm în zodia LEU

 

BERBEC. Analizează-ți bine etapele anterioare ale proiectelor tale aflate în desfășurare. Ori a rămas un capitol neîncheiat care se cere acum dus la capăt, ori ai uitat că ai mai trecut cândva printr-o situație similară, valabilă și acum.

 

TAUR. Intri într-un conflict aprins cu colegii tăi de serviciu și vă bateți pentru o poziție superioară. Fiecare consideră că are dreptate, deci vei accepta competiția corectă, față în față, pentru a afla cu adevărat cine este cel mai bun.

 

GEMENI. Ideile tale sunt geniale astăzi, pentru că ai un curaj fantastic de a lua decizii, de a-ți exprima punctul de vedere, fără să ții cont de nimeni. Dacă ai o idee sau ai ceva de spus, o spui pe față, fiind convins că ai dreptate.

 

RAC. Colegii de serviciu apelează cu încredere la ajutorul tău, pentru că au garanția că le oferi sfaturi bine documentate. Se vede că ai multă experiență în domeniul în care ei mai au multe de învățat, de aceea nu îi refuzi niciodată.

 

LEU. Ți-au picat ochii pe o persoană atrăgătoare, după care ți s-au aprins călcâiele și chiar nu mai ai răbdare până vă veți revedea din nou. Întâlnirile sentimentale sunt de-a dreptul uluitoare azi, de parcă ți-ai pierdut mințile.

 

FECIOARĂ. Îți parvin acele vești mult așteptate care te țineau ca pe ghimpi o bună vreme. Cât timp nu veneau, erai stresat și se putea citi mereu pe chipul tău îngrijorarea, deoarece depindeai de ceea ce așteptai atât de mult.

 

BALANȚĂ. Fii foarte atent la ceea ce spui și până unde întinzi coarda, pentru că azi există riscul unui conflict major, ce poate avea urmări. O relație se poate termina brusc din cauza unui cuvânt aruncat, fără să poți repara lucrurile.

 

SCORPION. Un rival își bagă nasul în treburile tale și îți taie tot elanul. Nu mai ai nici un spor la sarcinile de serviciu, ai impresia că muncești degeaba și că tot ce faci se va duce de râpă, dar prietenii te scot din acest impas.

 

SĂGETĂTOR. Norocul bate la ușa ta, în cazul în care erai în căutarea iubirii, și îți oferă un moment de vârf în dragoste. Dacă încă nu ți-ai găsit marea dragoste, ți-ar putea trece prin cale într-un moment de-a dreptul neașteptat.

 

CAPRICORN. Intri în contact cu persoane zvăpăiate, distrate cu capul în nori, pe care nu te poți baza nici un moment. Sunt neatenți, îți aruncă vorbe nechibzuite, se aventurează în direcții mult prea riscante și fac gafe de proporții.

 

VĂRSĂTOR. Deși ai avea nespus de multe de făcut și te grăbeai, nu ești lăsat să mergi în ritmul tău obișnuit. Mai lent, și cu răbdare, vei ajunge mai sigur la țelul propus, dar acum simți că mergi ca melcul, iar asta te deranjează.

 

PEȘTI. Deși ai avea nespus de multe de făcut și te grăbeai, nu ești lăsat să mergi în ritmul tău obișnuit. Mai lent, și cu răbdare, vei ajunge mai sigur la țelul propus, dar acum simți că mergi ca melcul, iar asta te deranjează.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 03.02 Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR