Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Leu (21 iulie - 20 august)
Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 05.08

Ne aflăm în zodia LEU

 

BERBEC. Ai un plan de perspectivă care te entuziasmează, dar preferi să îl ţii deocamdată doar pentru tine. Poate eşti superstiţios, sau suspicios, dar decât să intervină cineva, sau ceva nedorit în proiectul tău, mai bine nu spui nimănui.

 

TAUR. Te simţi în societate ca la tine acasă, deci vei profita de orice ocazie nouă de a-ţi face amici, de a te distra cât mai mult. Prietenii mai apropiaţi, însă, s-ar putea simţi neglijaţi, pentru că nu le acorzi prea multă atenţie.

 

GEMENI. Eşti mulţumit de felul în care te înţelegi cu colectivul din care faci parte. Joci un rol central în echipă, ceea ce-ţi oferă satisfacţie. Ai un talent de lider şi dacă eşti lăsat să te manifeşti în voie, toţi au numai de câştigat.

 

RAC. Nu te poţi detaşa de o amintire din trecut pe care o tot duci după tine. Nu te mai ajută la nimic, deci este vremea să o uiţi şi să priveşti spre viitor. Nu mai poţi întoarce timpul, ce a fost a trecut, deci treci la alt capitol.

 

LEU. Nu îţi place cum te tratează o persoană care îşi arogă nişte drepturi de lider asupra ta, deşi tu nu îi accepţi superioritatea. Nu îl poţi considera cu nimic mai bun decât tine, deci nu-i permiţi să-ţi dea sfaturi sau comenzi.

 

FECIOARĂ. Nu ai deloc tragere spre muncă astăzi, de parcă nu te-ar interesa nimic din ce se petrece în jur. Dacă ai putea rămâne acasă, să dormi, ai fi foarte fericit, dar nu se poate, ca atare adună-ţi forţele şi depăşeşte momentul.

 

BALANŢĂ. Se încheie brusc o etapă în acţiunea pe care o derulezi. E o lecţie din care ai multe de învăţat, care pune punct unei activităţi, dar nu eşti tu cel vinovat de acest neajuns, ci altul, care a intervenit incorect şi a stricat totul.

 

SCORPION. Şeful te trimite în delegaţie, deci trebuie să laşi deoparte orice şi să stai la dispoziţia lui. Concentrează-te asupra sarcinilor care ţi-au fost atribuite, pentru a nu-l dezamăgi. Acest drum poate avea o influenţă şi asupra carierei tale.

 

SĂGETĂTOR. Ajungi cam lent la visul tău cel mai mare, dar nu trebuie să renunţi dacă vezi că drumul e lung şi anevoios. Cele mai importante scopuri în viaţă nu sunt realizabile cât ai bate din palme, deci înarmează-te cu răbdare şi energie.

 

CAPRICORN. Nu te aventura azi în investiţii noi, deoarece banii nu ajung pentru a le duce până la căpat. Chiar dacă sumele par suficiente, după un timp vei descoperi că te-ai băgat în cheltuieli prea mari, care-ţi depăşesc resursele.

 

VĂRSĂTOR. Nu te juca aşa cu banii, pentru că azi ai tendinţa de a fi extrem de cheltuitor, dar şi neatent la bani. Deschide bine ochii înainte de a-ţi deschide şi portofelul, pentru că eşti cam predispus la risipă şi cumpărături inutile.

 

PEŞTI. Victoria ta se naşte din greşelile altuia, de aceea nu ştii clar dacă poţi să te bucuri sau e motiv să fii trist. Nu contează ce gândeşte celălalt, dacă tu ţi-ai atins scopul, bucură-te de el, dacă tu ai fi greşit, el ar fi ieşit în câştig.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 19.01 Ne aflăm în zodia CAPRICORN