Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Năstase comentează legăturile prea strânse între PMP și Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fostul prim-ministru Adrian Nastase, într-un comentariu postat joi pe blogul personal, comentează ironic “noutățile în politica românească”, aluzie la legăturile prea strânse între Partidul Mișcarea Populară și președintele Traian Băsescu, evocate de liderul formațiunii, Eugen Tomac.

 

“Zilele trecute, un proaspat emul al fostului președinte declara: “Partidul Mișcarea Populară și-a asumat rolul de a fi partenerul președintelui Băsescu”. Declarația aparține lui Eugen Tomac, șeful noii formațiuni”, notează fostul premier, Adrian Năstase, mărturisind, ulterior, că “nu o înțelege”, din moment ce, după câte știe, “din istorie și din DEX, e nevoie de cel puțin doi pentru un parteneriat”.

Potrivit fostului premier, “Declarația lui Tomac s-ar traduce cam așa: îmi asum căsătoria cu Jenifer Lopez. Nobilă intenție, dar ea știe? Poate are deja un partener. Sau poate e călugăriță și nu are voie. Sau poate nu-i dă voie Biblia (Constituția)”, atrage atenția Adrian Năstase, nedumerit că președintele Traian Băsescu nu a reacționat la o astfel de afirmație, scrie dcnews.

“Ceea ce mi se pare ciudat este faptul că Băsescu nu a ieșit imediat să-i explice emulului că el nu are voie de la Constituție să facă parteneriate politice, așa că Tomac poate să-și asume eventual proiectele din Republica Moldova dar nu un “parteneriat” politic cu șeful statului, parteneriat interzis de litera și spiritul Constituției”, conchide fostul premier.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns