Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Spectacolul “Dumnezeul de a doua zi” va fi jucat la Londra

Imagine din spectacol
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Imagine din spectacol
Imagine din spectacol

Spectacolul “Dumnezeul de a doua zi”, de Mimi Brănescu, cu Vlad Zamfirescu şi Mirela Oprişor, va fi jucat, pe 6 octombrie, la teatrul The Cockpit din Londra, aceasta fiind a treia producţie din seria “Poveşti spuse-n româneşte”.

Astfel, după primirea extraordinară de care s-au bucurat primele două spectacole, “Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele” şi “Variaţiuni enigmatice”, seria “Poveştile spuse-n româneşte” continuă cu emoţionanta producţie a Teatrului Act din Bucureşti “Dumnezeul de a doua zi”, de Mimi Brănescu, cu Vlad Zamfirescu şi Mirela Oprişor, în regia lui Claudia Goga. Scenografia spectacolului aparţine lui Ştefan Caragiu.

“Dumnezeul de a doua zi” este scris de Mimi Brănescu, una dintre figurile de prim-plan ale “noului val” cinematografic românesc. Actor, dramaturg şi scenarist de succes, Mimi Brănescu este cunoscut publicului românesc şi internaţional pentru rolurile interpretate în “Filantropica”, “Moartea domnului Lăzărescu”, “Hârtia va fi albastră”, “Medalia de onoare”, “Marţi, după Crăciun” şi “Poziţia copilului”.

Ca dramaturg, a debutat în anul 2004, cu “Gunoierul”, piesă care a ţinut capul de afiş al Teatrului Act o lungă perioadă de timp. De asemenea, Mimi Brănescu semnează scenariul unuia dintre cele mai îndrăgite seriale de comedie din România, “Las Fierbinţi”. Mimi Brănescu este câştigător al Irish Embassy Award pentru dramaturgie. Printre piesele pe care le-a scris se mai numără “Flori, fete, filme sau băieţi” şi “Acasă la tata”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns