Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La Batarci 5 cupluri vor aniversa nunta de aur

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Cu puţin timp în urmă Vasile Adrian Toma, primarul comunei Batarci şi-a manifestat intenţia de a organiza în premieră ziua comunei. Buna intenţie a sa s-a lovit de poziţia unor consilieri locali care au votat împotrivă. Pentru a depăşi momentul, pentru 18 august s-a programat dezvelirea şi sfinţirea Monumentului eroilor locali căzuţi în cele două războaie mondiale, dar şi aniversarea a 5 cupluri de aur.

Primarul Vasile Adrian Toma ne-a spus că evenimentul este mult aşteptat de localnici. Este momentul potrivit de a avea o asemenea sărbătoare, chiar dacă nu este denumită ziua comunei. O bună parte dintre cetăţenii care lucrează în străinătate sunt acasă în această lună şi se vor bucura de bucuria consătenilor lor.

Se cuvine subliniat faptul că cele 5 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie vor sosi în centrul satului Batarci potrivit obiceiului de odinioară cu ceteraşi, căruţe, zurgălăi. Nu va lipsi pălinca, sarmalele şi bograciul. Se scontează pe o petrecere mai ceva decât la o sărbătoare nereuşită a zilei comunei.

Primăria şi Consiliul Local Batarci n-au băgat mâna în buget pentru a susţine financiar petrecerea. Doar premiile pentru cele 5 cupluri vor fi plătite din veniturile comunei. În rest s-au găsit şi sponsori care să contribuie la organizarea acestei sărbători care va începe în jurul orei 15 şi va ţine cu siguranţă până târziu în noapte.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns