Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Suporterii rapidişti au renunţat la greva foamei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

rapidDupă 8 zile petrecute în corturi pe gazonul stadionului din Giuleşti, suporterii rapidişti au ieşit din greva foamei.

“În această noapte, 15.08.2013, noi, cei 19 grevişti aflaţi pe gazonul din Giuleşti, am luat decizia de a înceta protestul, respectiv greva foamei. Această masură a fost luată dupa ce în urma discuţiilor avute s-a ajuns la concluzia că durerile fizice, starea psihică precum şi nivelul moral nu mai permiteau continuarea luptei în care ne angajaserăm… Războiul este abia la început şi vă chemăm la luptă pe voi toţi rapidiştii, având convingerea că împreună suntem un braţ puternic capabil să mutileze hidoasa formă dictatorială căreia din nefericire suntem încă obligaţi să-i fim subjugaţi”, se arată într-un comunicat al fanilor.

Joi, când protestul a luat sfârşit, mai rămăseseră doar 11 suporteri, alţi opt fiind transportaţi cu ambulanţa la spital în ultimele zile din cauza problemelor medicale. Fanii susţin că nu regretă niciun moment decizia de a intra în greva foamei. De menţionat că pe perioada protestului nimeni de la FRF sau LPF nu a stat de vorbă cu suporterii. Mai mult, Dragomir i-a ironizat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns