Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Românii iau cu asalt joi Liga Europa

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Astra, Pandurii și Petrolul, în play-off-ul acestei competiții

europa-leagueRomânia joacă în continuare în Liga Europa cu toate cele trei echipe care s-au calificat aici la finalul sezonului 2012-2013 din România. Astra, Pandurii și Petrolul întâlnesc joi în manșa tur a play-off-ului competiției echipe puternice din Europa, și anume Macabi Haifa, Braga și Swansea.

Toate cele trei partide vor putea fi urmărite în direct la diferite posturi de televiziune. Vorbind despre echipele noastre, acestea sunt cotate cu șanse slabe să intre în grupele Ligii Europa. Însă nu asta contează, surprize ne-au oferit și în turul III unde după manșa tur credeam că va merge mai departe o singură echipă. Iată-le pe toate la un pas de grupe. Le vom lua pe rând.

– Macabi Haifa – Astra Giurgiu, ora 19.30, Digi Sport 2

După ce a trecut în turul III de Trencin, Astra Giurgiu va juca meciul tur din play-off în deplasare la Macabi Haifa. Israelienii nu formează o echipă modestă, dacă ne aducem aminte a umilit Steaua în urmă cu două sezoane în Liga Europa cu scorul de 5-0. Pe lângă parcursul bun din Liga Europa, Astra se află în plină formă și în Liga 1 acolo unde este lider cu patru victorii din patru posbile.

La acest meci avem o brigadă de arbitri din Olanda. La centru Kevin Blom, asistenți Berry Simons, Hessel Steegstra şi rezervă Serdar Gozubuyuk.

– Pandurii Târgu Jiu – Braga, ora 21.00, Digi Sport 1

Pandurii Târgu Jiu a eliminat Hapoel Tel Avi după ce a remizat acasă și a bătut surprinzător în deplasare. Joi va avea parte de un adversar dificil deoarece va întâlni echipa portugheză Braga. Cu această ocazie Braga va reveni în România după ce în sezonul trecut a jucat cu CFR Cluj în Liga Campionilor. Față de sezonul trecut, portughezii au pierdut jucători importanți precum Beto sau Hugo Viana, însă ca valoare este cu mult peste Hapoel Tel Aviv.

UEFA l-a delegat la centru pe Florian Meyer, iar asistenţi vor fi Holger Henschel şi Christoph Bornhorst. Arbitru de rezervă va fi Peter Sippel.

– Swansea – Petrolul Ploiești, ora 21.00, Pro TV

Se spune că Petrolul Ploiești a prins cel mai dificil adversar dintre echipele românești. Aceștia vor juca prima manșă în deplasare la Swansea, o echipă din Premier League acolo unde a terminat sezonul trecut pe locul 9. S-a calificat în Liga Europa după ce a câștigat Cupa Ligii Angliei într-o finală cu Bradford.

Meciul va fi arbitrat de Serghei Karasev la centru, la cele două tuşe se vor afla asistenţii Tikhon Kalugin şi Anton Averianov, arbitru de rezervă va fi Maxim Laiuşkin. Toți sunt din Rusia.

Returul este programat pentru 29 august.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns