Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fecioara(21 august - 20 septembrie)
Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 24.08

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Ţi se prevesteşte o zi bună, calmă şi relaxantă, totuşi, parcă nu asta ţi-ai dorit. Te-ai duce undeva, te atrag meleagurile pitoreşti, dar ceva nu te lasă să pleci. Poate, fondurile financiare de care dispui sunt limitate, sau nu ai cu ce te deplasa.

 

TAUR. Te apropii cu pași mari de acel scop, pe care ţi l-ai propus cu ceva timp în urmă şi pentru care ai depus eforturi serioase. Acum ţinta se conturează din ce în ce mai clar, vezi rezultatul muncii tale şi poţi fi convins că va ieși așa cum ai vrut.

 

GEMENI. Ideile tale sunt bine primite atât în familie, cât şi la serviciu, pentru că tu vezi obiectiv viitorul şi când propui ceva, oferi şi soluţii pentru a-l realiza. Totul depinde de buna cooperare între cei implicați şi de capacitatea ta de a-i coordona.

 

RAC. Profiţi de ziua liberă pentru a te bucura de odihnă, de locuri plăcute în care tu, de obicei te simţi minunat. Toate evenimentele zilei sunt exact pe placul inimii tale, încât ai putea spune chiar că acest week-end seamănă cu o mică vacanţă.

 

LEU. Cel mai bine te simţi în compania persoanei iubite, fără să mai apară nimeni altcineva în anturajul vostru. Chiar dacă nu aveţi ce să vă spuneţi, acum chiar şi tăcerea în doi este plăcută, pentru că sunteţi împreună şi nici nu vă doriți mai mult.

 

FECIOARĂ. A venit vremea unei decizii importante cu privire la bugetul tău personal. Te afli în faţa unei achiziţii cu un cost semnificativ, şi nu vrei să te avânţi într-o afacere atât de importantă fără să fi calculat și recalculat rentabilitatea sa.

 

BALANȚĂ. Afli azi o serie de noutăţi de la cei dragi, cum ar fi o nuntă în familie, succese profesionale deosebite sau reuşite ce merită sărbătorite. Poate nu te privesc în mod direct, dar te bucuri de ele nespus de mult şi vrei să sărbătoreşti cu ei.

 

SCORPION. Atmosfera de acasă este foarte animată, probabil datorită unei vizite bine venite. Primeşti musafiri şi prezenţa lor e liantul ideal pentru întreaga familie. Vă adunaţi cu toţii în jurul oaspeţilor şi discutaţi despre ultimele veşti aflate.

 

SĂGETĂTOR. Faci un ultim efort ca să închei astăzi un proiect asupra căruia te-ai concentrat serios o vreme. Ajungi la un final pentru care ai muncit mult, deci meriţi şi tu o pauză, dar nu te avânta spre ceva nou dacă nu ai pus punctul final.

 

CAPRICORN. Joci un rol important într-un grup de persoane extrem de diferite ca fire. Unii sunt agitaţi şi impulsivi, alţii sunt pasivi şi greu de urnit, dar tu trebuie să fii printre ei un factorul de echilibru. Cel pasiv se va dinamiza de la cel hiperactiv.

 

VĂRSĂTOR. Te afli într-un mediu foarte populat, e aglomerație mare în jurul tău, dar tu parcă nu îţi găseşti locul printre aceste persoane. Caută o scuză şi pleacă în altă parte, deoarece prietenii tăi abia aşteaptă să vă vedeți şi să mai staţi de vorbă.

 

PEȘTI. Micile nedreptăţi care se ivesc peste tot nu te deranjează aşa ca altă dată. Eşti o persoană care, de obicei ţine cu dinţii la propriul său adevăr şi nu prea accepţi compromisuri în acest sens, dar astăzi laşi pe toată lumea să zică ce vrea.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 02.07 Ne aflăm în zodia RAC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informatia Zilei 07.04 Ne aflam in zodia BERBEC