Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fecioara(21 august - 20 septembrie)
Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 09.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Pleci dintr-un loc în care nu te-ai simţit deloc în largul tău iar ieşirea din acest mediu e ca eliberarea dintr-o închisoare. Poţi respira şi tu în voie, poţi să te mişti cum vrei, pentru că în acel mediu parcă ai fi fost prins în lanţuri și lacăte.

 

TAUR. Privind spre viitor, ai o teamă ciudată, pentru că nu deţii toate informaţiile cu privire la ce va veni. Nu ai de ce să te sperii, informaţiile vor apărea pe parcurs şi vei şti și tu mai clar încotro te îndrepţi, deci ai toate motivele să fii optimist!

 

GEMENI. Întâlneşti o persoană care joacă un rol principal în rezolvarea problemei ce te preocupă. Dacă tu te simţeai demoralizat, sau poate obosit, discuţia cu acest om, plin de energie şi entuziasm, are un efect deosebit de stimulativ asupra ta.

 

RAC. Nu te implica în disputele care se încing în jur, de la niște fleacuri. Prefă-te că nici nu auzi certurile din jur şi nu da satisfacţie celor care caută să te atragă în conflict, pentru că numai printr-o atitudine distantă poţi scăpa fără nervi inutili.

 

LEU. Nu mai sta singur și să-ți plângi de milă, pentru că toate problemele trec dacă îţi impui să depăşeşti pasa proastă în care te afli. A sta mai departe în propria tristeţe şi izolare de ceilalți, ar însemna doar prelungirea nemulţumirilor tale.

 

FECIOARĂ. Nu încerca să ajungi la rezultatele finale ale activităţii tale de astăzi pe căi incorecte. Rişti să pierzi tot ce ai clădit, pentru că ispita de a apela la tertipuri ilegale e mare. Caută să mergi pe drumul drept, chiar şi dacă e mai lung.

 

BALANȚĂ. Eşti în faţa unei schimbări de direcţie dar tu eşti hotărât şi nu te temi de propriile decizii. Te simţi bine pregătit sufleteşte pentru a face faţă noii provocări şi mai aştepţi doar startul. Dacă ai pe cineva alături, prinzi dintr-o dată curaj.

 

SCORPION. Ceea ce începi azi cu mult entuziasm are mari sorţi de izbândă, deci foloseşte-te din plin de auspiciile favorabile ale unei astfel de zile. Cu cât eşti mai sigur de reuşită, cu atât te poți menţine mai sigur pe tine şi pe ceea ce te aşteaptă.

 

SĂGETĂTOR. Ai grijă la reacţiile tale impulsive, pentru că eşti predispus să-i superi, sau să-i jigneşti pe cei din jur, fără să vrei. Eşti agitat, prea repezit şi sub influenţa unei energii atât de mari scăpate de sub control, apare şi riscul unor gafe.

 

CAPRICORN. Eşti uşor de cucerit, un zâmbet plăcut şi o vorbă dulce deja te-a şi transformat într-un admirator al seducătorului iscusit. Deschide-ţi bine ochii, căci, deşi atracţia e mare, nu înseamnă neapărat că va conduce la o relaţie serioasă.

 

VĂRSĂTOR. Dacă nimereşti într-un mediu mai mult feminin, înarmează-te cu multă răbdare pentru că ele încep să toace mărunt tot ce ai făcut în ultima vreme. Oricare ar fi subiectul zilei, prietenele sau colegele tale îl vor dezbate aprins.

 

PEȘTI. Apelezi la sfatul unui bun specialist, iar intervenţia sa se va dovedi a fi salvatoare în proiectul la care lucrezi. Singur nu poţi duce la capăt ce ţi-ai propus, dar dacă faci echipă cu persoane mature, drumul către succes va fi mai rapid.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns